Hopp til innhold

Gaminglyd i verdensklasse - uke 12

Opplev de beste spillene i surround og vinn fete premier i uke 12

Kom innom butikkene våre i uke 12, og hør hvor fett gaming kan låte. Vi har gaming-event der du kan oppleve PS4-spill på vanvittige surroundsystemer og vinne store premier – som din helt egen hjemmekino.

Vi gjentar fjorårets suksess og arrangerer gaming-event for andre gang. Du kan vinne store premier og høre hvor fett PS4-spill låter på et ekte surroundsystem. Sett kryss ved uke 12 i kalenderen, og opplev eventen i alle butikkene våre.

I år må du ikke være profesjonell gamer for å stikke av med premiene. Du trenger bare å komme innom en av butikkene våre, oppleve hvor kult det er å game med surroundlyd i en skikkelig hjemmekino og svare på et par raske spørsmål rundt gaming. Vi trekker tre vinnere den påfølgende uka, og så er det bare å vente og se om det er du som kan invitere vennene på gaming-kveld i din helt egen surround-hjemmekino med projektor og PlayStation 4 Pro.

Kan du dele på ti? Se mer her.

Vi gjør klar en fet hjemmekino i butikken der du kan prøve spillene Battlefield 1, Horizon Zero Dawn og Portal Knights med lyd i verdensklasse. Det blir vanskelig å holde tilbake begeistringen når du hører hvor mye bedre opplevelsen blir med surround!

Spillprodusenten DICE lager spillyd i verdensklasse. Les hvordan de har laget den fantastiske surroundlyden til Battlefield 1 her

 

Tilbud på lyd til gaming

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her