HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Månedens anbefaling

April

Alle våre ansatte er lidenskapelig opptatt av god lyd, og ønsker å dele denne lidenskapen med flere. Hver måned lar vi en av dem fortelle om et anlegg de synes skiller seg ut.

Vi har slått av en prat med Filip Gran Reierskog. Han jobber deltid hos Hi-Fi-klubben i Trondheim, og mye av fritiden bruker han på gaming. Filip anbefaler et anlegg bestående av en NAD D3020 integrert forsterker og to Argon Alto 55 gulvstående stereohøyttalere. – Hvis du skal ha et godt anlegg uten å tømme BSU-kontoen, er dette det du leter etter, i følge Filip.

Når man skal kjøpe anlegg skulle de fleste hifi-interesserte ønske at lommeboka var bunnløs. Men frem til lottorekka endelig treffer bør man jo likevel unne seg god lyd. – Dette er det anlegget som gir mest lyd for hver krone, sier Filip. – Selv med alt man trenger av kabler og tilbehør koster anlegget under 10 000 kr!

Forsterkeren er kompakt og lettbetjent. Likevel har den alle funksjoner de fleste trenger i dag. Her kan du strømme musikk fra mobil, nettbrett, pc og tv, med flott lydkvalitet. – Likevel koster den bare drøyt 4000 kr, sier Filip. Høyttalerne er kompakte og har et stilrent design, enten du velger sort eller hvit. – Her får du høyttalere med skikkelig trøkk i, til en latterlig lav pris, i følge Filip. Argon-høyttalerne koster bare 3996. Da har man mer enn nok til overs til å kjøpe det man måtte trenge av kabler.

Som gamer er det viktig for Filip at anlegget ikke bare spiller musikk bra, men at det også gir spillenes lydbilde en ny dimensjon. Det er ikke uten grunn at en av låtene han har valgt for å vise frem anleggets kvaliteter er hentet fra et spill han elsker. Han har valgt Alain Johannes med Wildlands fra Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands. Den andre låten er Comba av elektronikagruppa Mono fra deres album No Sheet. – Her får man virkelig frem godlyden! Men det aller beste er når man setter seg ned og spiller et skikkelig bra spill med lyd fra dette anlegget, sier Filip.

Ikke glem å sette av en del i budsjettet til kabler og tilkoblinger. Du kan se våre anbefalinger under "anbefalt tilbehør" inne på hvert av produktene. 

– Dette er helt klart det beste anlegget du får til under 10 000 kr, avslutter han.