HiFi Klubben

Hopp til innhold

FIFA 18 i full surround

Er du klar for en fotballkamp på storskjerm? Eller vil du bare kjenne lydbruset fra 99.000 begeistrede tilskuere?

Kom innom HiFi Klubben, og opplev FIFA 18 i en hjemmekino. Fra mandag den 11. til lørdag den 16. juni kan du delta i årets feteste konkurranse. Uansett om du er verdensmester eller nybegynner, så kan du vente deg en opplevelse av de sjeldne.

Hvis du vinner i din lokale HiFi Klubben-butikk, så får du et supert gaming-headset fra SteelSeries. Men er du den beste FIFA-spilleren i hele turneringen til HiFi Klubben, så kan du glede deg over den store premien – lyden av en hjemmekino til over 25 000,-

 

Regler for FIFA 18-konkurranse hos HiFi Klubben juni 2018

Du møter opp i din lokale HiFi Klubben-butikk og forteller at du gjerne vil delta i FIFA 18-konkurransen. Når konsollen til butikken er ledig, spiller du én enkelt omgang med følgende innstillinger:

• Spania vs. Portugal (du spiller som Spania)
• Kamplengden er satt til 2x4 minutter, men kun én av omgangene spilles.
• Nivå: Amatør
• Andre innstillinger: Standard

Du skal prøve å få den høyeste scoren i løpet av første omgang. Tidspunktet for det første målet vil bli notert, slik at det kan bestemmes en vinner hvis det er to eller flere som har samme score.

Skulle det være flere deltagere i den enkelte butikken som har samme målforskjell, så vil deltageren med flest scorede mål vinne over den med færrest scorede mål.

Slutter to eller flere deltagere med samme målforskjell og samme antall scorede mål, så vil tidspunktet for det første målet avgjøre hvem som vinner.

Eksempler på resultater:

Resultatet 3-0 vinner over resultatet 2-0
Resultatet 4-0 vinner over resultatet 9-7
Resultatet 9-5 vinner over resultatet 7-3

Det er tillatt å delta i flere butikker, men du kan bare vinne butikkpremien og adgang til finalen i en butikk. Har du deltatt og vunnet i flere butikker vil du få resultatet tellende fra den første butikken du besøkte. Den eller de andre førsteplasser vil gå til den neste på listen i den enkelte butikk.

Det er kun tillatt å delta med ett registrert resultat om dagen pr. butikk. Det er den første kampen som spilles i butikken som blir registrert.

Hvis det er tid og plass, så kan man fortsette å spille i butikken etter første kamp, men etterfølgende resultater samme dag registreres ikke.”

 

Vinner av HUSK NÅ LYDEN-Cup

Den med best resultater for hele Norge vil bli premiert med et supert gaming-oppsett. Vi kårer vinneren av denne konkurransen i løpet av uke 25, og premien kan hentes i din lokale butikk:

 

 

FIFA_LP_Prize_1500x800.jpg

Butikspræmie

 

Raskest med ballen i hver butikk< Arctis 3 -
Verdi: 590,-

I alle HiFi Klubbens butikker vinner den deltageren med ukens beste resultat et flott Arctis 3 headset fra SteelSeries. Dette headsetet lar deg oppleve spillene dine med surroundlyd, og det sitter behagelig på hodet gjennom selv de lengste gaming-øktene. Les mer om Arctis 3 her.

Les mer om Arctis 3 her.

 

 

1. Premie

Endelig en ekte gamer-TV! 
Verdi: 11.999,-

En stor TV er alltid bra, både til film og gaming. Men et av problemene med de store modellene har vært at responsen på dem er for treg, noe som resulterer i lagging og dårlige spillopplevelser. Dette har Samsung tatt på alvor, og de har laget en funksjon på sine nye TV-er som heter GAME MODE. Når du trykker på denne, får du fantastisk grafikk og lav bildeforsinkelse. Enhver gamers drøm! Les mer om TV-en her.

Les mer om TVen her.

 

ALTO SURROUND 5.1 HØYTTALERSYSTEM
- Verdi: 4 998,-

ALTO Surround er et komplett, kompakt og prisgunstig 5.1-høyttalersystem i stilrent Argon-design. Her får du alt du trenger for å fylle stua med herlig 5.1-kanals surroundlyd uten å samtidig fylle den med høyttalere. Sort eller hvit.

Les mer om systemet her.

 

AVR-X540BT HJEMMEKINORECEIVER
Verdi: 2 398,-

AVR-X540BT gir deg ekte høyoppløst hjemmekino og tar ikke mer plass enn høyst nødvendig. Du får 70 hi-fi-watt, Bluetooth med app-styring, de nyeste HDMI-standardene og mange flere gode muligheter. Dybde kun 32 cm. 

Les mere om AVR-X540BT her.

 

God kamp til alle!

 

Vi ses i din lokale HiFi Klubben butikk

Finn alle våre butikker her

 

Visste du at du kan få et fullt surroundanlegg for det samme som en god smarttelefon koster? 
…Altså 2 fronthøyttalere + 2 bakhøyttalere + 1 senterhøyttaler + 1 subwoofer + 1 hjemmekinoreceiver… Vi bare nevner det.

Få fet lyd på spillene allerede i dag

Hvis du vil, så kan du forbedre spilloplevelsene dine allerede nå. Her har vi samlet noen løsninger som er enkle å koble til TV-en din.

.

 

 

Det er ikke tillatt for ansatte i HiFi Klubben og deres familiemedlemmer å delta i konkurransen. Vinnerne i de enkelte butikkene vil kåres i løpet av uke 25. De blir kontaktet direkte.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her