HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Spar på Bowers & Wilkins

Få -20% på hele 600-serien

Akkurat nå kan du spare 20% på hele 600-serien fra Bowers & Wilkins. Her finner du både kompakte og gulvstående modeller med elegant design og overlegen hi-fi-lyd til overkommelige priser.

600-serien fra Bowers & Wilkins gir deg fullblods hi-fi til en overkommelig pris, og nå kan du i tillegg spare hele 20% på de populære høyttalerne. Her finner du både kompakte og gulvstående høyttalere, så enten du vil ha musikk på hybelen, fyldig lyd i stua eller surround til hjemmekinoen, så har serien en modell som passer nettopp dine behov.

Tilbudet gjelder til og med 31. juli, på de passive høyttalerne. Og husk: Hos HiFi Klubben kan du prøve før du kjøper.

 

Vi tror du vil like mer enn bare denne siden

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her