HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Månedens anbefaling

Juli og august

Alle våre ansatte er lidenskapelig opptatt av god lyd, og ønsker å dele denne lidenskapen med flere. Hver måned lar vi en av dem fortelle om et anlegg de synes skiller seg ut.

Preben Moberg er 19 år og jobber i Hi-Fi Klubbens butikk på Hamar. Han studerer webutvikling ved NTNU på Gjøvik og bruker fritiden på musikk; enten som DJ, lydteknikker eller på utestedet han jobber. – Som student har man ikke alltid så mye penger å rutte med, så jeg har valgt et anlegg man ikke har råd til å ikke kjøpe, sier Preben. Han har satt sammen en Bluesound Powernode 2 trådløs stereoforsterker og to Bowers & Wilkins 707 kompakthøyttalere. – Dette anlegget er rimelig, men sykt bra!

Bluesounds stereoforsterker lar deg strømme musikk via trådløst nett, bluetooth eller direkte fra en USB-pinne. Den støtter også TIDAL, Spotify Connect og Deezer. - Den fungerer like bra til film som til en fet spilleliste fra Tidal Master eller en god LP. Her kan du både strømme musikk og nyte en god radiokanal uten å bruke mye tid og penger på unødvendige bokser. Det ser stilig ut og passer i alle settinger, mener Preben. - I tillegg er forsterkeren klargjort for multiromsavspilling hvis man har lyst til å kjøpe flere høyttalere når høststipendet kommer, fortsetter han.

Høyttalerne i 707-serien er veldig kompakte, og kan lett plasseres i en bokhylle eller på tv-benken. – Derfor slipper man å bruke penger på stativ, og man kan plassere dem der det passer best i din stue, forklarer Preben. Både stemmer og instrumenter fremstår detaljrike og usminkede, og du får den kvaliteten du forventer fra Bowers & Wilkins. - Jeg liker veldig godt bassen i disse høyttalerne. Det gjør at du kan se en film og få den beste punchen i en skuddveksling eller eksplosjoner!

- Personlig ville jeg gått for både høyttalerne og forsterkeren i hvitt. Den nye 700 serien er svært vakker og er stilren og stram. Den ser ut som en liten høyttaler i den mer eksklusive 800-serien, mener Preben. Når han skal vise hvor god lyd man får ut av anlegget velger han å spille av den sjelfulle indierocklåten Hey Now av London Grammar. - Du kjenner lett at det river litt i magen, og du vil garantert få gåsehud. I hvert fall får jeg det hver gang jeg hører den, sier Preben.