HiFi Klubben

Hopp til innhold

KJØP EN Q9 – FÅ EN GALAXY

Samsungs beste TV og smarttelefon til superpris

Akkurat nå får du med den elegante, nye smarttelefonen Galaxy S9 når du kjøper en QLED-TV fra Samsungs nye Q9-serie. Da kan du nyte det aller beste fra Samsung både hjemme i stua og når du er på farten.

Galaxy S9 og den nye Q9-serien med TV-er er begge ren verdensklasse fra Samsung – og akkurat nå får du den fantastiske smarttelefonen med på kjøpet sammen med TV-en!

Q9FN-serien gir deg fantastisk bildekvalitet, ultra-eksklusivt metalldesign og fascinerende ambient-lyseffekter som bringer TV- og filmopplevelsene dine til et helt nytt nivå. Den elegante og lynraske Galaxy S9 har en unik, avrundet skjerm og et heftig kamera med to linser, slik at du kan dele opplevelsene dine med venner og familie i overlegen bilde- og videokvalitet.

Klikk her for å registrere ditt kjøp og få din Galaxy S9-Black

 

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her