HiFi Klubben

Hopp til innhold
Tilbudstorget Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

-10% på alle høyttalere

Kom godt i gang med å lytte

Vi setter pris på at du lytter, og derfor får du akkurat nå 10% rabatt på ditt neste høyttalerkjøp fra HiFi Klubben. Tilbudet gjelder ALLE høyttalere*, så du kan velge fritt om du vil ha hi-fi-lyd i stua, fet filmlyd til TV-en eller trådløs musikk til flere rom. Tilbudet gjelder til og med 21. oktober.

OBS: Medlemmer har fått tilsendt en tilbuds-voucher med nyhetsbrevet vårt. Meld deg inn her for å få en voucher og delta i konkurransen om et trådløst Sonos-anlegg med stilige høyttalere fra DALI.

NO_compact-speakers_1000x300.jpg

NO_floor-speakers_1000x300.jpg

 

 

NO_bluetooth-speakers_1000x300.jpg

NO_active-speakers_1000x300.jpg

*Rabattkoden kan ikke kombineres med andre høyttalertilbud.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her