HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

HiFi Scenen: Goldie

Goldie var en av pionerene for drum’n’ bass og UK jungle da disse nye musikkgenrene vokste ut av Londons undergrund-miljø på starten av 90-tallet.

Mens de fleste drum’n’ bass-produsentene lagde harde beats til klubbene, så eksperimenterte Goldie med å kombinere hiphop og graffiti-kultur med jazz- og soul-inspirasjoner. Goldie utforsket rammene for drum’n’bass, og banet nye veier for sjangeren. Vi har spurt Goldie om hvordan man kan kontinuerlig utfordre og utvikle sounden sin som artist.  

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her