HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Tilbud! Hold festen gående

Få med et ekstra batteri når du kjøper SOUNDBOKS 2

Akkurat nå får du med et ekstra batteri når du kjøper en SOUNDBOKS 2. Da kan du og vennene dine holde det gående i hele 80 timer på festivalen, skiferien eller hytteturen uten å måtte tenke et sekund på lading. Tilbudet gjelder i hele desember.

SOUNDBOKS 2 er en fullstendig genial høyttaler til festivaler, skiferier, hytteturer og mye mer. Akkurat nå får du med en ekstra BATTERYBOKS 2 når du kjøper SONDBOKS 2. Da kan du og vennene dine få høytspillende underholdning i helt opptil 80 timer uten å måtte tenke et sekund på lading. Batteriene kan også lades på skift hvis dere ikke har planer om å stoppe festen med det første.

Tilbudet gjelder i hele desember.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her