HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Akkurat nå får du med den stilige smartklokken Galaxy Watch (42mm) når du kjøper en TV fra en av Samsungs eksklusive QLED-serier: Q8DN, Q9FN og Q900. Tilbudet gjelder for TV-er som er kjøpt mellom 15. januar og 31. mars og kan benyttes frem til 30. april.

Kjøp en Samsung QLED-TV og få med den stilige smartklokken Galaxy Watch (42mm) til en verdi av 2800 kr. Velg mellom de elegante 4K-TV-ene fra Q8DN- og Q9FN-serien, eller kjøp en spektakulær 8K-TV fra den supereksklusive Q900-serien.

Den stilige Galaxy Watch gir deg massevis av smarte funksjoner til for eksempel sport, aktivitet, musikk og kalender. Du kan bruke smart-klokken med eget sim-kort eller med smarttelefonen din.

Fyll ut skjemaet på Samsungs hjemmesider for å få din Galaxy Watch når du har kjøpt QLED-TV-en din. Kvittering for TV-kjøpet må legges ved.

Tilbudet gjelder for TV-er kjøpt mellom 15. januar og 31. mars og kan benyttes frem til 30. april.

Tilbudet gjelder ved kjøp av Samsung QE55Q8DNATXXC, QE65Q8DNATXXC, QE75Q8DNATXXC, QE55Q9FNATXXC, QE65Q9FNATXXC, QE75Q9FNATXXC, QE65Q900RATXXC, QE75Q900RATXXC, QE85Q900RATXXC i perioden 15. januar til 31. mars, 2019. Registrering av kjøpet kan gjøres t.o.m. 30. april, 2019. Tilbudet kan ikke kombineres. Tilbudet gjelder Galaxy Watch 42 mm Black (verdi kr 3790,-)

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her