HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Drømmer du om å fylle hjemmet ditt med herlig lyd uten synlige høyttalere, anlegg og kabler? Skjul alt sammen i vegger og tak! Det låter bra, det er enkelt å bruke, det er elegant, og du får helt frie tøyler til å innrede boligen din slik du vil.

Event_LLAL-campaging-LP_ALL.jpg

Slik bygger du inn lyd

Få inspirasjon til diskre lyd i hjemmet den 20. mars

Skal du bygge nytt hus eller pusse opp, og tenker du på å integrere lyd og bilde fra starten? Den 20. mars arrangerer vi en inspirasjonskveld i HiFi Klubbens butikker, der du kan høre om massevis av smarte innbyggingsløsninger; skjul hi-fi-systemet ditt i et elegant møbel, bygg høyttalere diskre inn i vegger og tak, og få lettvinn trådløs lyd i hele hjemmet.

Gled deg til å få mange nye idéer for diskre lyd i hjemmet ditt, og få råd om hvordan du kommer godt i gang. Vi sørger for forfriskninger, en kveld med behagelig stemning og ikke minst masse god lyd.

Meld deg på her

FreeVisit_LLAL-campaging-LP_ALL.jpg

Book en gratis befaring i mars

Vi hjelper deg også hjemme

Vi i HiFi Klubben er eksperter på innbyggingsløsninger, og vi kan hjelpe deg med alt det nødvendige til både små og store prosjekter:

• Diskre lydløsninger i høy kvalitet til alle typer rom
• Rådgivning og inspirasjon
• Optimalisering av alle løsninger etter ditt behov og budsjett
• Prosjektering og installasjon i forbindelse med nybygging og oppussing
• Full assistanse, inkludert kontakt med arkitekt og håndverkere

I hele mars kan du få et gratis og uforpliktende besøk hjemme hos deg hvis du bor maksimalt 30 km fra en HiFi Klubben-butikk. Vi hjelper deg med veiledning til prosjektet ditt, uansett om du drømmer stort eller bare vil ha anlegget ute av syne i ett enkelt rom.

 

20%_LLAL-campaging-LP_DK-NO-SE.jpg

Spar 20% på innbyggingshøyttalere

Hvis du melder deg inn i kundeklubben vår akkurat nå, så får du hele 20% rabatt på innbyggingshøyttalere fra DALI og Bowers & Wilkins. Du får rabattkoden din tilsendt på e-post så snart du er meldt inn, og den kan brukes helt frem til 30. april ved kjøp av én eller flere innbyggingshøyttalere.

Hvis du allerede er medlem, så kan du bruke rabattkoden du har mottatt i det siste nyhetsbrevet vårt om innbygging.

Meld meg inn i kundeklubben

Fyll inn din e-postadresse for å melde deg inn i kundeklubben. Det er selvfølgelig alltid gratis å være medlem hos oss.

@
Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her