HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Prismatch på TV

DERFOR BØR DU KJØPE TV HOS HIFI KLUBBEN

PRISMATCH
På alle TV-modellene våre matcher vi de landsdekkende prisene hos Elkjøp, Power, NetOnNet og Komplett.no. Hvis du finner den samme TV-en til en lavere pris hos en av disse konkurrentene, så er det bare å kontakte oss via kundeservice eller i en av våre butikker– så matcher vi prisen!

6 ÅRS GARANTI
Hos oss får du alltid 5 års full garanti på alle produkter – langt bedre enn forbrukerkjøpslovens noe vage reklamasjonsrett. I tillegg gir vi deg ytterligere 1. års garanti når du melder deg inn i vår kundeklubb, med tilbakevirkende effekt. Totalt 6 års garanti. Alt uten at det koster deg en krone ekstra.

ÆRLIG RÅDGIVNING
Vi gir deg alltid ærlig og kompetent veiledning innen både bilde og lyd. Vi kjenner produktene våre ut og inn, vi spør om behovene dine, og vi lirer ikke av oss tomprat og salgstriks. Du skal nemlig ha den rette løsningen – ikke alltid den dyreste.

Vi tror du vil like mer enn bare denne siden