HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

ONE + ONE = MORE FUN

SPAR 600,-

Kjøp to Sonos One – få bedre Sonos-opplevelser og spar penger

Akkurat nå kan du spare 600 kr hvis du kjøper to stk. Sonos One sammen. Det opplagte valget er den elegante Sonos One Gen 2, som har stemmestyring og gir deg et hav av spennende nye muligheter, ikke minst i fremtiden. Men tilbudet gjelder også basismodellen Sonos One SL eller én av hver, hvis det passer behovet ditt bedre.

To til multirom
Utvid det nåværende Sonos-systemet ditt til flere rom. Med to Sonos One-høyttalere kan du fylle to mindre rom med bakgrunnsmusikk i god kvalitet. Bad, barnerom, hjemmekontor, kjøkken – massevis av muligheter.

To til ekte stereo
To stk. Sonos One kan settes opp til å spille høyre og venstre kanal på samme måte som høyttalerne i et tradisjonelt stereoanlegg. Dette gir deg et fyldigere lydbilde og en mye mer autentisk musikkopplevelse – og fortsatt helt trådløst!

To til trådløs surround med en Sonos-lydplanke
Har du en Sonos-lydplanke? I så fall kan du legge til to Sonos One som trådløse bakhøyttalere til surround og nyte filmer med kinofølelse, uten å måtte trekke stygge kabler gjennom hele stua. Fungerer med lydplankene Playbar, Playbase og Beam.

Slå til nå, få en bedre Sonos-opplevelse – og spar penger! Tilbudet gjelder til 29. mars.