HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Montering og installasjon

Vi tar oss av det vanskelige

Vil du helst slippe å rote med driller, kabler, nettverk eller tekniske innstillinger? Da er det selvfølgelig hjelp å få. Hi-Fi Klubbens montør kommer gjerne hjem til deg og hjelper til med alt det vanskelige.

I Hi-Fi Klubben er vi ikke fornøyd med bare å selge varer over disk. Vi kan også tilby deg hjelp med alle de praktiske tingene rundt nyanskaffelsene dine. Dette gjelder alt fra rett og slett å kjøre ut og pakke opp produktene, til installasjon, oppsett og fintuning av for eksempel en komplett hjemmekino. Vi har våre egne erfarne montører, som både har to tommeltotter plassert akkurat der de skal, og grundig førstehåndserfaring med optimering av lyd og bilde. Fortell oss hva du ønsker – så sørger vi for at tingene kommer til å fungere perfekt hjemme i din egen stue!

Pris for montering er 990 kr ink.mva. per pågynte time, per monteringspersonell. Det er også et oppstartsgebyr på 400 kr ink.mva. pr montering.

Spør oss før du starter

   

        Kom i kontakt med oss

       

Hi-Fi Klubben Solutions har mange års erfaring med å integrere lyd og bilde i hus, leiligheter og hytter.

   

        Kontakt Hi-Fi Klubben Solutions    

Hvis du skal bygge nytt eller bygge om, kan du spare deg for mange vanskeligheter og penger hvis du tenker lyd og bilde inn i prosjektet allerede mens det ligger på tegnebrettet. Da blir det nemlig mye enklere å forberede for eksempel innbyggingshøyttalere og kabelføringer. Pakk sammen planene og ta en tur innom en av butikkene våre – så hjelper vi deg helt uforpliktende med å finne de mest optimale løsningene og unngå kostbare feil fordi detaljene ikke var helt klare. Vi sender også gjerne en montør eller en av våre entusiastiske medarbeidere hjem til deg hvis du er i ferd med å planlegge etstørre prosjekt eller vil ha hjelp til å finne den best mulige musikk – eller hjemmekinoløsningen.

Vi ser frem til å hjelpe deg!

Finn din nærmeste Hi-Fi Klubben butikk her

Siste artikler innen Solutions