HiFi Klubben

Hopp til innhold
Tilbudstorget Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

clic 220 Møbel

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} clic 220 Møbel

220 er et elegant og fleksibelt hi-fi-møbel i toppklasse. Perfekt til en lydplanke, et høyttalersystem eller andre apparater. Dør i stoff eller tre fås separat, dybde 37 cm, finish i sort, hvit eller grå.

Varenummer: {{product.code}}
{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for å handle denne varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}} Kan ikke kjøpes i nettbutikk

Høydepunkter clic 220 – eksklusivt og fleksibelt hi-fi-møbel perfekt til høyttalere og TV-utstyr, dybde 37 cm

  • Elegant og romslig – perfekt til alt lyd- og TV-utstyret ditt
  • Solid bygget i 16 mm MDF-plate
  • Mulighet for plassering av anlegg og/eller høyttalere bak stoffdører (ekstrautstyr)
  • Utallige kombinasjonsmuligheter med øvrige clic-moduler
  • Stort utvalg av tilbehør (skuffer, dører, føtter, veggfeste m.m.)

220 er et hi-fi-møbel av ypperste kvalitet. Møbelet er solid og romslig, så du har plass til både alt TV-utstyret ditt og en lydplanke eller et høyttalersystem. Den har også god plass til en TV på topplaten.

Hvis du supplerer med en stoffdør kan du gjemme vekk all elektronikken. Da får du god TV-lyd med usynlige høyttalere, samtidig som du kan styre anlegget med fjernkontrollen gjennom stoffet. Døren er hengslet i bunnen, slik at den åpner seg nedover på en praktisk måte. Perfekt for deg som setter pris på en elegant og funksjonell løsning til anlegget og TV-en.

clic 220 fås i ekslusiv sort, hvit eller grå matt lakkfinish. Dører, toppdeksel, veggfeste og annet tilbehør kan kjøpes separat. Grunnmøbelet leveres helt (ikke flatpakket).

Produktbeskrivelse

clic – innovative hi-fi-møbler i luksusklassen
De danskproduserte clic-møblene er hi-fi-møblene for deg som vil ha både funksjonalitet, design og finish i toppklasse. Disse eksklusive møblene er laget for å presentere moderne lyd- og bildeprodukter fra deres aller beste side, og med det elegante designet og de utallige kombinasjonsmulighetene kan du alltid finne en clic-løsning som er helt perfekt for både anlegget og innredningen din.

clic-møblene er utrolig fleksible og konseptet rommer en mengde innovative detaljer, inkludert en en imponerende mengde elegant og funksjonelt tilbehør. Modulkonstruksjonen gir deg nesten helt frie tøyler til å kombinere både i høyden og i bredden. Møblene kan stå på gulvet, på føtter eller på hjul, de kan stables eller veggmonteres over eller ved siden av hverandre, alt etter behov. Glem alt om rot, kabler, lysende dioder og farger som ikke passer sammen – clic er gjennomtenkt helt ned til de elegante magnetlåsene på dørene, som eliminerer synlige håndtak.

Skal anlegget ditt ses eller bare høres?
Med clic er du ikke lenger forhindret fra å kjøpe deg drømmeanlegget ditt, med komponenter i fullstørrelse, fordi du eller din bedre halvdel ikke har lyst til å ha elektronikk eller høyttalere i stua. clic-modulene er dimensjonert for seriøst hi-fi-utstyr i standard 43 cm bredde, og du får god plass til både apparatene dine og tilhørende kabler. Du kan velge moduler med en utvendig dybde på 37, 45 og 55 cm.*

Du har til og med mulighet til å gjemme hele anlegget – også f.eks. senterhøyttaler eller subwoofer – bak elegante stoffdører som lar både lyd og fjernkontrollsignaler slippe gjennom. Du får anlegget du drømmer om, og din bedre halvdel slipper å se på det og irritere seg over det!

Nøyaktig og bunnsolid konstruksjon
clic-møblene er eksklusivt utført til minste detalj. Der andre produsenter typisk setter sammen separate 16 mm sponplater er clic laget i supersolid 22 mm MDF som foldes fra én plate og limes og plugges sammen. Foldeteknikken er kjent også fra f.eks. høyttalerkabinetter, og gir langt mer nøyaktige sammenføyninger enn man kan få med separate plater. MDF-platene er også så stive og solide at de uten problemer kan bære ordentlig seriøst hi-fi-utstyr.

Hvis du skulle ønske å plassere svært tungt utstyr på lange hyller (modell 221 og 222), så kan avstivere kjøpes separat. Den solide konstruksjonen viser seg også ved at bakplaten ikke er bærende. Dermed kan den fjernes hvis du for eksempel trenger litt mer dybde i et rom som likevel er gjemt bak en dør.

Eksklusiv finish med perfekte kanter
Som noe helt usedvanlig og svær teksklusivt lakkeres clic-møblene både før og etter montering. Dette gjøres for å gjøre de allerede nesten usynlige skjøtene så godt som helt usynlige, og det utgjør en stor del av den suverene finishen.

Velger du en utgave i ekte trefiner er sammenføyningene også svært imponerende. I dette tilfellet fordi finéren på raffinert vis er brettet rundt kantene og skåret i flukt med platen. Finéren er til slutt behandlet med et beskyttende lag av matt lakk som gjør den robust uten å ødelegge trebildet og følelsen av ekte tre.

Få kablene ut av syne
Kablene er nok det aspektet med et anlegg som flest finner mest irriterende. Med clic får du alle muligheter til å organisere kablene optimalt. Skjult bak bakplaten kan du trekke kabler mellom hvert enkelt rom i møbelet, og du kan velge forskjellige kabeldeksler til topplaten, så du får den mest elegante løsningen. Det finnes også matchende kabelskinner som skjuler kablene f.eks.opp til TV-en på veggen.

Endeløse kombinasjonsmuligheter med forskjellige moduler
Moduloppbygningen gir deg et hav av muligheter for å sette sammen den clic-løsningen som perfekt matcher dine behov. Hvis du for eksempel trenger et møbel i fire modulers bredde kan du fritt velge mellom 2+2 eller 3+1. Dermed kan du alltid få en optimalplassering av skillevegger og hull i topplaten for kabler.

Det frie moduloppsettet kan f.eks.ha stor betydning hvis du har TV-en din hengende over møbelet. Og uansett om du foretrekker tre eller stoff, så får du sidehengslede dører og bestemmer selv om de skal åpne til høyre eller venstre. Du kan selvfølgelig også velge å la én eller flere seksjoner være helt åpne.

Hyllene kan justeres opp eller ned etter nettopp dine behov, og skuffen har et inndelingssystem med plass til CD-er, filmer og spill. Skuffen kan trekkes helt ut, slik at du enkelt får tak i hva enn du har liggende helt bakerst.

Produsert etter dine behov
Til hvert clic-møbel følger det med hyller og bakplater. Bakerst i topplaten er det frest ut et sentrert hull til kabler. Som tilleggsutstyr velger du deksel til dette hullet, hyller, skuffer, dører, føtter m.m. slik at du får akkurat det møbelet som passer dine behov.

Når du har gjort en bestilling, setter clic sammen ditt personlige hi-fi-møbel, slik at du får levert et helt ferdig og gjennomsjekket produkt. Dermed kan du være sikker på at møbelet lever opp til den skyhøye clic-standarden i alle ledd, og du slipper å bruke skrutrekkeren selv. Vær oppmerksom på at denne eksklusive tilnærmingen gir noe lengre leveringstid enn standardprodukter, typisk et par uker.

* Vær oppmerksom på at du velger clic-moduler med tilstrekkelig innvendig dybde til utstyret ditt, inkludert kabler og plugger.

Tekniske spesifikasjoner

  • Hi-fi-møbel med 2 hyller (kan gjøres om til 1 rom)
  • Avtagbar bakplate medfølger
  • Materiale: MDF-plate, lakkert (vannbasert polyuretanlakk, glans 40) eller ekte trefinér
  • Utvendige mål: 102,4 x 36,6 x 37,5 cm (BxHxD)
  • Innvendige mål åpent rom: 98,0 x 32,4 x 31,4 cm (36,3 cm uten bakplate) (BxHxD)
  • Innvendige mål rom med dør: 98,0 x 32,4 x 29,8 cm (34,7 cm uten bakplate) (BxHxD)
  • Tilgjengelig plass bak skuffer: 8,0 cm
  • Skuffer, stoff/tredører, toppdeksel, kabelbakke, hjul, føtter, veggfeste m.m. kan kjøpes separat
  • Farger: Hvit, sort, grå

clic

clic er hi-fi-møbelet for deg som både vil ha funksjonalitet og utførelse i luksusklassen. Disse eksklusive møblene viser moderne lyd- og bildeprodukter fra sin aller beste side, og de vil være en pryd i innredningen din.

  • Eksklusiv utførelse
  • Særdeles fleksibelt konsept
  • Mange ulike tilbehør (deksler, skuffer m.m.)
  • Fås i flere utførelser
  • Leveres ferdig montert

Les mer om clic

Book en demo

I HiFi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her