HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

unnu 231v2 + DALI Oberon 1 + Nad Amp1 Musikksystem

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
unnu 231v2 + DALI Oberon 1 + Nad Amp1 Musikksystem

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Her har du en pakke som gir deg Hi Fi lyd i stua uten at det synes. Dette geniale møblet gjør at du kan skjule høyttalere og andre komponenter uten at det går ut over den gode lyden

unnu 231 v2 har tre 45 cm dype seksjoner, så her får du plass til både et anlegg i full størrelse og andre apparater til lyd og TV, som f.eks. spillkonsoller og dekoderboks. Det følger med tre valgfrie hyller som lar deg tilpasse unnu 231 v2 etter hvilke plassbehov du har. Møbelet er solid laget i 16 mm MDF-plater med en elegant finish i sort eller hvit polyuretanlakk.

Med de tre elegante C21 v2 stoffdørene kan du plassere anlegg og høyttalere helt ute av syne og bare nyte den gode lyden. Stoffdørene lar både lyd og fjernkontrollsignaler passere fritt gjennom, slik at du fortsatt kan styre apparatene dine uten problemer med fjernkontrollen. C21 v2 fås i sort, hvit eller grå finish.

unnu wallbracket følger med for enkel veggmontering ev møbelet.

AMP1 er en superkompakt og utrolig god stereoforsterker som setter helt nye standarder for sin kategori. Her får du overbevisende krefter og ekte hi-fi-lydkvalitet i bøttevis, samtidig som du slipper synet av et stort apparat i bokhylla. Og med Chromecast built-in kan du streame all verdens trådløse musikk i høy kvalitet fra smarttelefonen.

OBERON 1 er den minste modellen i OBERON-serien, og den er egnet til å plasseres på en hylle eller på veggen med det integrerte veggfestet. Her får du stor lyd uten store høyttalere, og med DALIs unike SMC-magnetsystem og en ultra-lettvekts softdome-diskant presterer OBERON 1 et klart, dynamisk og oppløst lydbilde som får all slags musikk og filmlyd til å presentere seg fint i et mindre rom.

Les mer om Dali Oberon 1 her

Les mer om Nad Amp1 her

Les mer om Unnu møbel her

 

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.