Hopp til innhold

Vm acoustics S0.5 Hylle

{{product.ribbonText}}

Dette er den elegante vegghyllen som passer til de fleste minisystemer på markedet. Det er laget av herdet glass og har et solid beslag i stål.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

Kan ikke kjøpes i nettbutikk

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Produktbeskrivelse

Den dansk-designede vegghyllen er laget for å tåle vekt opp til 20 kg (kommer selvfølglig an på om det er festet skikkelig til veggen!). VM S05 er en del av VM Acoustics møbelsortiment, hvor både funksjonalitet og design er satt i høysetet.

Obs: Hvis din vegg er av porøst materiale - f.eks. gips - og du samtidig har et meget tungt anlegg, bør du bruke spesielt egnede skruer og plugger til monteringen. Disse kan man kjøpe hos din lokale jernvarehandler.
Men husk, at det alltid er grenser for, hva f.eks. en gipsvegg holder til. Seriøs hi-fi krever en solid veg, hvis det skal plaseres på en hylle.

 

Tekniske spesifikasjoner

  • Mål: 23 x 35 cm
  • Maks belastning: 20 kg

Anmeldelser

5,0

Basert på 1 anmeldelser fra kresne medlemmer

Jarle Aas

Elegant og solid hylle som også kan brukes til andre ting enn kompaktanlegg inntil 20 kg. Men som ellers med slike vegghyller krever den én god vegg av mur/betong eller solid tre.

13 måneder siden

Book en demo

I Hi-Fi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her