Hopp til innhold
NAD NAD AMP1 + B&W 607 + Google Nest Mini Trådløst musikkanlegg Trådløst musikkanlegg

NADAMP1 + B&W 607 + Google Nest MiniTrådløst musikkanlegg

Kompakt anlegg med stilrent design, mye kraft og god hi-fi-lyd til film og musikk. Google stemmestyring, Chromecast og masse streamingmuligheter.
Spar 748,-
system11 694,-
Før 12 442,-

Les mer:

Beskrivelse

NAD AMP1 + B&W 607 + Google Nest Mini – kompakt, stilrent og kraftig hi-fi-anlegg med Google Assistant, Chromecast og Bluetooth

NAD AMP1 + B&W 607 + Google Nest Mini er et godt anlegg med Bluetooth, trådløs streaming via Chromecast og Google Assistant til stemmestyring på norsk. Anlegget er kompakt og passer perfekt i en bokhylle. Stilrent design og en forsterker i eksklusiv aluminiumsfinish.

AMP1 yter 2 x 40 strømsterke watt som kombinert med 607-høyttalerne gir imponerende klar og dynamisk hi-fi-lyd. Du får både digitale og analoge lydinnganger, inkludert for platespiller (MM). Du kan også koble til TV-en på den optiske inngangen for superlyd til filmer og serier.

NAD har gjort det enkelt å få maksimal glede av TV-lyden. Med en TV fra Samsung eller Sony kan du styre volumet med den eksisterende TV-fjernkontrollen din!* AMP1 kan slå seg automatisk på fra standby på alle innganger. Dermed får du alltid lyd i toppkvalitet når du slår på TV-en – og du trenger ikke å bekymre deg for strømregningen.

Smart stemmestyring med Google Nest Mini
Med Google Nest Mini kan du styre anlegget ditt og andre høyttalere i hjemmet med stemmestyring. Du kan for eksempekt enkelt justere volum og skifte til neste/forrige spor uten å måtte slippe det du har i hendene. Du kan også bruke stemmestyring til streamingtjenester som Spotify, slik at du raskt kan finne f.eks. en spilleliste som passer til humøret ditt. Les mer om mulighetene med Google Assistant her.

Vil du utvide anlegget til å spille som et multiromssystem i hele hjemmet ditt, så kan du velge mellom et stort antall smarthøyttalere som er laget til Google Chomecast-plattformen, f.eks. fra Marshall eller B&O.

B&W 607 – avanserte og superkompakte hi-fi-høyttalere
607 er kvalitetshøyttalere for deg som foretrekker fyldig lyd uten store høyttalere. Her får du avansert B&W-teknologi som sørger for god hi-fi-lyd til både musikk og film. Du får et stilrent design i sort eller hvit finish, og størrelsen er kompakt, slik at du enkelt kan finne plass til dem i hjemmet ditt.

* AMP1 kan også fungere på denne måten med en rekke nyere TV-er fra andre produsenter. Spør HiFi Klubben for info.

Les mer om Google Nest Mini
Les mer om NAD AMP1
Les mer om DALI B&W 607

Høydepunkter

  • Smart hi-fi med integrert Google Assistant stemmestyring på norsk
  • Trådløs streaming med Chromecast og integrert Bluetooth
  • Imponerende lyd og kraft til størrelsen
  • Fleksible tilkoblingsmuligheter for både digitale og analoge musikkilder, inkl. platespiller (MM)
  • Styring av TV-lyd med eksisterende TV-fjernkontroll, også automatisk påslåing