Hopp til innhold
NAD AMP1 + Oberon 3 + Google Nest Mini Høyttalersystem Høyttalersystem

NAD AMP1 + Oberon 3 + Google Nest MiniHøyttalersystem

Fremragende lydkvalitet, trådløs streaming med Chromecast built-in, inngang til platespiller og flott finish. Seriøs hi-fi i superkompakt format! Stemmestyring med Google Nest Mini.
Spar 748,-
system11 694,-
Før 12 442,-

Les mer:

Beskrivelse

AMP1 er en superkompakt og utrolig god stereoforsterker som setter helt nye standarder for sin kategori. Her får du overbevisende krefter og ekte hi-fi-lydkvalitet i bøttevis, samtidig som du slipper synet av et stort apparat i bokhylla. Og med Chromecast built-in kan du streame all verdens trådløse musikk i høy kvalitet fra smarttelefonen.

OBERON 3 er en råsterk og svært god kompakthøyttaler som uten problemer kan fylle en vanlig stue med musikk eller filmlyd i virkelig god kvalitet. 7” bass/mellomtone-elementet er hentet fra den store gulvhøyttaleren OBERON 7, og du får derfor bl.a. membran med ekte trefiber og avansert SMC-magnetsystem for krystallklar mellomtone. Ultra-lettvektsdiskanten sørger for masse luft og detaljer i lyden. Denne kombinasjonen er så vellykket at OBERON 3 låter langt større enn den faktisk er.

Tilbehør til NAD AMP1 + Oberon 3 + Google Nest Mini