Hopp til innhold

NADC328 + DALI SPEKTOR 6Stereoanlegg

Svært godt anlegg i full størrelse med Bluetooth og utallige muligheter for både digital og analog musikk, inkludert platespiller.

Les mer:

Beskrivelse

NAD C328 + DALI SPEKTOR 6 – kraftig musikkanlegg med Bluetooth, fremragende lyd og praktiske TV-løsninger

  • Ekte full-range hi-fi-lyd med massevis av krefter
  • Integrert Bluetooth for trådløs musikk direkte fra smarttelefon m.m.
  • Fleksible tilkoblingsmuligheter for både digitale og analoge musikkilder, inkl. platespiller (MM)
  • Styring av TV-lyd med eksisterende TV-fjernkontroll, samt automatisk påslåing
  • Frontdisplay med enkel avlesing av volumnivå

C328 og SPEKTOR 6 er et vaskeekte hi-fi-stereoanlegg i full størrelse. Her får du den fysiske lyden du kan kjenne i mellomgulvet, og du får samtidig alle funksjonene som skal til for en herlig musikkopplevelse. Med Bluetooth kan du spille all slags lyd trådløst fra smarttelefonen din, inkludert musikktjenester, YouTube og nettradio.

Du kan koble til både digitale og analoge musikkilder, inkludert platespiller, og kombinasjonen av NAD og DALI har i årtier levert lyd i toppklasse. Alt sammen kommer i et stilrent design og med 2 x 50 strømsterke NAD-watt til å pumpe godlyden ut i stua. Dette er seriøs stereo!

Genialt til TV-lyd
NAD har gjort det utrolig enkelt å få superlyd fra TV-en din. Ikke nok med at du kan koble til TV-lyden digitalt på den optiske inngangen – du kan også styre volumet fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din! C328 kan til og med slå seg på automatisk fra standby når du slår på TV-en din. Dette betyr TV-lyd i superkvalitet hver eneste gang – uten unødvendig slit, uten ekstra fjernkontroller og uten at du trenger å være nervøs for neste strømregning.

DALI SPEKTOR 6 – kraftig, god og prisgunstig allround-gulvhøyttaler
SPEKTOR 6 er en god og solid gulvhøyttaler som for en veldig billig penge kan gi deg detaljert og overbevisende fulltonelyd med bass og stortrommer som virkelig kan kjennes i mellomgulvet. De to 6,5” bass/mellomtone-elementene spiller dypt og presist og kan fylle selv større lytterom uten hjelp fra en subwoofer. Samtidig er ikke SPEKTOR 6 større enn at den kan passe i en vanlig stue uten at ta all oppmerksomheten.

C328 fås i sort finish. SPEKTOR 6 fås i sort ask, hvit og valnøtt.

Les mer om NAD C328 her

Les mer om DALI SPEKTOR 6 her