Hopp til innhold
NAD NAD C338 + DALI OBERON 7 + Google Nest Mini Trådløst musikkanlegg Trådløst musikkanlegg

NADC338 + DALI OBERON 7 + Google Nest MiniTrådløst musikkanlegg

Gå fremtiden i møte med Google stemmestyring, Chromecast, trådløs musikkstreaming og utallige muligheter til både digital og analog musikk!
system19 242,-

Les mer:

Beskrivelse

NAD C338 + DALI OBERON 7 + Google Nest Mini – kraftig anlegg med god lyd, Google Assistant, Chromecast og Bluetooth

NAD C338 + DALI OBERON 7 + Google Nest Mini er et svært kraftig hi-fi-anlegg med god lyd og dyp bass som treffer deg i mellomgulvet. Her får du trådløs musikk fra smarttelefonen via Chromecast eller Bluetooth og smart stemmestyring på norsk med Google Assistant.

NAD har gjort det utrolig enkelt å få superlyd fra TV-en din. Når forsterkeren er koblet til TV-en, så kan du enkelt styre volumet fra den eksisterende fjernkontrollen. C338 slår seg til og med automatisk på fra standby når du slår på TV-en. Dette betyr at du får TV-lyd i superkvalitet hver eneste gang – uten anstrengelser og unødig strømbruk.

Du kan koble til både digitale og analoge musikkilder, inkludert platespiller, og kombinasjonen av den strømsterke 2 x 50 watts forsterkeren og de kraftige gulvhøyttalerne garanterer god hi-fi-lyd som kan fylle en stor stue med lyd.

Smart stemmestyring med Google Nest Mini
Med Google Nest Mini kan du enkelt styre anlegget og andre høyttalere i hjemmet ditt med stemmestyring. Du kan for eksempel styre volum og bytte til neste/forrige spor uten å måtte slippe det du har i hendene. Du kan også bruke stemmestyring til streamingtjenester som Spotify, slik at du raskt kan finne den spillelisten som passer humøret ditt i øyeblikket. Les mer om mulighetene med Google Assistant her.

Ønsker du å utvide musikksystemet til å spille i hele hjemmet ditt, som et multiromsystem, så kan du velge i et stort utvalg av smarte høyttalere som er laget for Google Chomecast-plattformen, fra f.eks. produsenter som Marshall eller B&O.

DALI OBERON 7 – tung gulvhøyttaler med god hi-fi-lyd og massevis av krefter
Gulvhøyttalerne OBERON 7 er OBERON-seriens toppmodell, og den kan uten problemer løse de fleste lydoppgaver, enten det er snakk om musikk eller hjemmekino. Med diskanten og de to kraftige 7” bass/mellomtone-elementene får du dyp bass som kan føles i mellomgulvet og et flott lydbilde som kan fylle hele stua. Fås i fire elegante finisher som kan gli elegant inn i interiøret ditt.

Les mer om Google Nest Mini
Les mer om NAD C338
Les mer om DALI OBERON 7

Høydepunkter

  • Smart hi-fi med integrert Google Assistant stemmestyring, støtter norsk  
  • Trådløs streaming med Chromecast og integrert Bluetooth
  • God lydkvalitet og dyp, fysisk bass
  • Fleksible tilkoblinger for både digitale og analoge musikkilder, inkludert platespiller (MM)
  • Styring av TV-lyd med eksisterende TV-fjernkontroll, samt automatisk påslåing