Hopp til innhold
NAD NAD C368 + B&W 706 S2 Musikkanlegg med Bluetooth Musikkanlegg med Bluetooth

NADC368 + B&W 706 S2Musikkanlegg med Bluetooth

Elegant og kompakt anlegg med overlegen hi-fi-lyd – også til TV-en. 2 x 80 watt, Bluetooth og mulighet for nye moduler med HDMI, Bluesound m.m.
system25 494,-

Les mer:

Beskrivelse

NAD C368 + B&W 706 S2 – kompakt anlegg med imponerende hi-fi-lyd, eksklusiv høyttalerfinish og Bluetooth

NAD C368 + B&W 706 S2 er et fullblods hi-fi-anlegg til både musikk og TV-lyd. C368 gir deg lyd i hele rommet med 2 x 80 strømsterke NAD-watt og kan bygges ut med både HDMI og Bluesound multiromsmoduler. De avanserte 706 S2-høyttalerne er en fryd for både øyne og ører med lyd i seriøs hi-fi-kvalitet og en eksklusiv møbelfinish.

Overlegne tilkoblingsmuligheter og enkel styring – også til TV-en
C368 er full av muligheter til å spille musikk på akkurat den måten du ønsker. Den har alle vanlige digitale (coaxial, optisk) og analoge tilkoblinger, inkludert pladespiller- (MM) og høykvalitets hodetelefonutgang. Du kan også streame musikk fra smarttelefonen eller nettbrettet med den innebygde Bluetooth-funksjonen.

NAD har gjort det enkelt å få superlyd fra TV-en din. Ikke bare kan du koble TV-lyden digitalt med den optiske inngangen – du kan også styre volumet fra den eksisterende TV-fjernkontrollen. Når du først har valgt det aktuelle TV-merket på forsterkeren går alt helt automatisk.

C368 starter helt automatisk fra standby når du slår på TV-en. Dette betyr at du får TV-lyd i superkvalitet hver eneste gang – uten ekstra arbeid, uten ekstra fjernkontroller. C368 har også to plasser til NADs geniale MDC-oppgraderingsmoduler. Hva sier du for eksempel til å få wi-fi og markedets mest velspillende, trådløse, multiroms musikksystem bygget inn i forsterkeren? Like lett som å si "Bluesound"!

B&W 706 S2 – eksklusiv allround-kompakthøyttaler med overbevisende hi-fi-lyd
Med 706 S2 får du fyldig og dynamisk lyd til både stereo og surround. 6,5" Continuum bass/mellomtone-elementet gir lav forvrengning helt ned til de dype frekvensene, og Carbon Dome-elementet spiller detaljert diskant helt opp til hele 47 kHz. 706 S2 er laget i eksklusiv kvalitet med en elegant lakkfinish som glir naturlig inn i et stilrent hjem. Du kan fint få plass til den i en hylle, men den tar seg også bra ut på et stativ.

Les mer om NAD C368

Les mer om B&W 706 S2

Høydepunkter

  • Imponerende fyldig og dynamisk lyd
  • Eksklusivt høyttalerdesign og lakkfinish
  • Styring av TV-lyd fra eksisterende TV-fjernkontroll og automatisk av/på
  • Innebygget Bluetooth til trådløs musikk fra smarttelefoner m.m.
  • Fleksible tilkoblinger til både digitale og analoge musikkilder, inkludert platespiller (MM) 

Tilbehør til NAD C368 + B&W 706 S2

Anbefalte produkter