Hopp til innhold
NAD NAD M10 + B&W 707 S2 Digitalforsterker med streaming Digitalforsterker med streaming

NADM10 + B&W 707 S2Digitalforsterker med streaming

Unikt og eksklusivt, kompakt streaming-anlegg som gir deg high-end kvalitet uten at du må gå på kompromiss med innredningen.
system37 994,-

Les mer:

Beskrivelse

NAD M10 – kompakt og eksklusivt 2 x 100 watts musikkanlegg med Bluesound multiromsstreaming, krystallklar lyd, god brukervennlighet og spektakulær finish i glass og aluminium

M10 er et kompakt og eksklusivt musikkanlegg med streaming for deg som forlanger det beste, både når det gjelder innredning og musikk. Du får 2 x 100 watt med en lydkvalitet som kan matche rendyrkede high-end-anlegg i full størrelse, og designet er i glass og massivt aluminium med en finish som bare må oppleves.

Det elegante touch-fargepanelet på fronten er også en opplevelse for seg selv, både når du styrer M10 direkte på apparatet, og når du bruker Bluesound-appen og smarttelefonen din og hører på musikk fra f.eks. en streamingtjeneste eller nettradio. Da så får du nemlig informasjon om musikkspor, artist, albumvisning m.m. direkte på panelet.

Med beskjedne 21 cm i bredden kan du finne plass til M10 i ethvert rom, og enten den står på eller ikke, vil den bare påkalle seg positiv oppmerksomhet.

B&W 707 S2 – superkompakt hi-fi-høyttaler i luksusklassen
707 S2 er 700-seriens minste modell. Den er laget for deg som vil ha overbevisende hi-fi-lyd og lekker finish, men samtidig ikke større høyttalere enn høyst nødvendig. 707 S2 kan uten problemer plasseres i en bokhylle eller på en vegghylle, men den kommer virkelig til sin rett på et par gode stativer. B&W har i mange år høstet global anerkjennelse og priser for nettopp denne type høyttaler, og når du hører 707 S2, så vil du forstå hvorfor. Her får du både avansert teknologi og elegant design – en fryd både for øyne og ører!

707 S2 fås i ekte rosentre-finer, matt hvit eller sort høylansfinish. Matchende stativ fås som ekstrautstyr (FS-700 S2).

Les mer om NAD M10
Les mer om B&W 707 S2

 

Høydepunkter

  • Eksklusivt, kompakt og solid design i aluminium og glass (bredde 21 cm)
  • Integrert Bluesound multiroms musikkstreaming  
  • Ekstremt ren og detaljert lyd med mye kraft
  • Stort fargepanel med albumvisning, til betjening på fronten
  • TV-lyd med volumkontroll via HDMI/CEC

Tilbehør til NAD M10 + B&W 707 S2

Anbefalte produkter