Hopp til innhold
NAD NAD M10 + LYNGDORF MH-2 + DALI SUB C-8 D Stereoanlegg Stereoanlegg

NADM10 + LYNGDORF MH-2 + DALI SUB C-8 DStereoanlegg

Unikt og eksklusivt, kompakt streaming-anlegg som gir deg high-end kvalitet uten at du må gå på kompromiss med innredningen.

Les mer:

Beskrivelse

NAD M10 – kompakt og eksklusivt 2 x 100 watts musikkanlegg med Bluesound multiromsstreaming, krystallklar lyd, god brukervennlighet og spektakulær finish i glass og aluminium

M10 er et kompakt og eksklusivt musikkanlegg med streaming for deg som forlanger det beste, både når det gjelder innredning og musikk. Du får 2 x 100 watt med en lydkvalitet som kan matche rendyrkede high-end-anlegg i full størrelse, og designet er i glass og massivt aluminium med en finish som bare må oppleves.

Det elegante touch-fargepanelet på fronten er også en opplevelse for seg selv, både når du styrer M10 direkte på apparatet, og når du bruker Bluesound-appen og smarttelefonen din og hører på musikk fra f.eks. en streamingtjeneste eller nettradio. Da så får du nemlig informasjon om musikkspor, artist, albumvisning m.m. direkte på panelet.

Med beskjedne 21 cm i bredden kan du finne plass til M10 i ethvert rom, og enten den står på eller ikke, vil den bare påkalle seg positiv oppmerksomhet.

Lyngdorf MH-2 + DALI SUB C-8 D – innredningsvennlig og ekstremt velspillende, kompakt hi-fi-høyttalersystem
MH-2 er en superkompakt, flat og elegant satellitt-vegghøyttaler, som i kombinasjon med den kompakte subwooferen SUB C-8 D vil gi deg fremragende lyd til både musikk og TV. Disse små perlene presterer sammen et ekte full-range lydbilde i strålende hi-fi-kvalitet, uten å påkalde seg uønsket oppmerksomhet i innredningen din.

Du kan enkelt montere MH-2 på veggen ved hjelp av det integrerte ”nøkkelhull”-festet, og den eksklusive finishen i høyglans sort pianonlakk eller matt hvit vil være en fornøyelse å hvile øynene på. DALI-subwooferen kan plasseres i et hjørne, eller der den ellers måtte passe best inn i innredningen din. Du kan også velge mellom sort og hvit finish på subwooferen.

Les mer om NAD M10
Les mer om Lyngdorf MH-2
Les mer om DALI SUB C-8 D

Tilbehør til NAD M10 + LYNGDORF MH-2 + DALI SUB C-8 D