Hopp til innhold
NAD M17 v2 Hjemmekinoforforsterker

NADM17 v2Hjemmekinoforforsterker

Hjemmekino i ekte high-end-klasse med perfekt lyd og eksklusiv finish. Avansert og audiofil digital romkorreksjon med Dirac Live.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

NAD M17 v2 – digital surroundprosessor med enestående lydkvalitet, Dolby Atmos, DTS:X, integrert Bluesound og design i verdensklasse

M17 v2 er en high-end digital surroundforforsterker/-prosessor som gir deg hittil usett fleksibilitet og mulighet for å oppnå multikanals filmlyd i den absolutte high-end-klassen. I denne generasjonen får du også støtte for Dolby Atmos og DTS:X, slik at du kan bruke takhøyttalere og nyte de nyeste surroundformatene med høydedimensjon i uovertruffen kvalitet.

Designet er utført i massivt aluminium med en forrykende finish som bare må oppleves. Det elegante touch-frontpanelet er også i en klasse for seg, både når du styrer M17 v2 direkte på enheten, og når du hører på musikk fra f.eks. Spotify Connect, TIDAL (som har 24-bit MQA) eller nettradio med Bluesound, som du har styringen på via smarttelefonen eller nettbrettet, rett under fingertuppene. Og du kan enkelt utvide Bluesound-systemet ditt med trådløse høyttalere og musikkstreamere i hele hjemmet.

Dirac Live audiofil digital romkorreksjon
I tillegg til Dolby Atmos og DTS:X inkluderer M17 v2 også en fullversjon av det avanserte Dirac Live-systemet for digital romkorreksjon. Med en medfølgende målemikrofon og smarttelefon / nettbrett / PC / Mac-en din kan du måle lydresponsen i forskjellige posisjoner i lytterommet før systemet kompenserer for problemer som måtte oppstå i samspillet mellom rom og høyttalere. Dette kan for eksempel være bassresonanser eller for skarp lyd i høyere frekvensområder.

Dirac Live kan gi en markant forbedring av surroundlyden, og systemet er globalt anerkjent for sine gode audiofile kvaliteter, som har gjort det svært populært i kinoer, lydstudioer, luksusbiler og andre krevende sammenhenger.

OBS: M17 v2 er bygget for NADs MDC plug-in moduler, men det er ingen nåværende planer for nye oppgraderinger langs denne banen. Sjekk om nødvendig produsentens nettsted for siste informasjon.

M17 v2 er tilgjengelig i aluminiumsfinish. Programmerbar systemfjernkontroll følger med (HTRM 2).

Høydepunkter

 • Fremragende lydkvalitet til både filmlyd og musikk
 • Svært eksklusivt og solid design med touch-panel og finish i aluminium
 • Avansert Dirac Live digital romkorreksjon (fullversjon)
 • Full integrasjon med multiromssystemet Bluesound gjennom medfølgende BluOS-kit (med wi-fi, Bluetooth, Spotify Connect, TIDAL, nettradio m.m.)
 • Støtter Dolby Atmos og DTS:X
Hallvard Storslett Nilsen
Kristiansand
99 butikkerFinn nærmeste butikk
Hallvard Storslett Nilsen

Vår
Ekspertvurdering

 • Fremragende lydkvalitet til både filmlyd og musikk
 • Meget eksklusivt og solid design med touch-panel og finish i aluminium
 • Støtter Dolby Atmos og DTS:X
 • Avansert Dirac Live digital romkorreksjon (fullversjon)
 • Full integrasjon med multiromssystemet Bluesound gjennom medfølgende BluOS kit (med wi-fi, Bluetooth, Spotify Connect, TIDAL, nettradio m.m.)
 • Støtter 24-bit musikkstreaming i MQA-format gjennom Bluesound (f.eks. TIDAL HiFi)
 • To synkrone HDMI-utganger
 • Balanserte utganger for alle 11 kanaler
 • Programmerbar systemfjernkontroll medfølger

Tekniske spesifikasjoner

FjernkontrollJa
MultiromZone 2, Zone 3
RadiotypeInternet radio
Soner3
StreamingtjenesterTidal, Deezer, Napster, Tunein
FargebeskrivelseSølv

Tilbehør til NAD M17 v2