Hopp til innhold
NAD NAD M22.2 x 2 Effektforsterker Effektforsterker

NADM22.2 x 2Effektforsterker

Monster-forsterkersett med massive krefter og overlegen lydkvalitet. Kan få selv de mest krevende høyttalersystem til å yte sitt maksimale.
system75 996,-

Les mer:

Beskrivelse

NAD M22.2 x 2 – 2 x 900 watt high-end effektforsterkersett med lyd, krefter og design i absolutt verdensklasse

M22.2 x 2 er et high-end forsterkersett som består av to stk. brokoblede M22.2 effekttrinn. Du får utrolige 2 x 900 watt i 8 ohm, enestående ren lyd og nesten utømmelige krefter. Alt sammen med et minimalt strømforbruk som skyldes NADs raffinerte bruk av Klasse D-teknologi.

Med 2 x 900 watt i kompromissløs high-end-kvalitet har du effekt nok til å drive et hvilket som helst høyttalersystem til den ytterste grense og med total kontroll. Du får både ubalanserte og balanserte innganger (RCA/XLR), slik at du kan kombinere settet med enhver høykvalitets forforsterker på markedet. Den opplagte partneren er naturligvis NADs egen M12, som matcher det utrolig flotte designet og den eksklusive finishen i tung, massiv aluminium.

Bare sjekk hva du må betale for en like god løsning fra andre produsenter (hvis du kan finne en). Da vil du forstå at NAD virkelig har gjort en genistrek som bringer den fullstendig kompromissløse lydkvaliteten innenfor rekkevidde av vanlige musikkelskere.

Les mer om NAD M22.2

Systemet inneholder:

Høydepunkter

  • Massive 2 x 900 watt i 8 ohm
  • Enestående ren og detaljert lyd
  • Kan enkelt drive nesten ethvert høyttalersystem
  • Eksklusivt og solid design med heftig finish i aluminium
  • Både balansert og ubalansert tilkobling (XLR/RCA) 

Tilbehør til NAD M22.2 x 2

Anbefalte produkter