Hopp til innhold

NADM22.2Effektforsterker

Massive krefter, overlegen lydkvalitet og design og finish i verdensklasse. Dette effekttrinnet driver enhver høyttaler med skikkelig high-end-stil.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

NAD M22.2 – 2 x 300 watt high-end Klasse D-effektforsterker med lyd, kraft og design i absolutt verdensklasse

M22.2 fra den nye generasjonen av Masters Series er en high-end analog klasse D-effektforsterker med enestående ren lyd og nesten utømmelige krefter, selv med de mest krevende av høyttalerbelastninger. Allikevel er strømforbruket minimalt og kabinettet mye mer kompakt enn det du er vant til fra tilsvarende analoge high-end-konstruksjoner.

Effekten er på hele 2 x 300 watt, og NADs unike digitale PowerDrive-teknologi gjør det mulig å gjengi alle dynamiske utladninger i musikken uforvrengt på omtrent alle høyttalere uansett lydtrykk. Du får både ubalanserte og balanserte innganger (RCA/XLR), slik at du kan kombinere M22.2 med alle høykvalitets forforsterkere på markedet. Den opplagte partneren er naturligvis NADs egen M12, som matcher det flotte designet og den eksklusive finishen i tung, massiv aluminium.

Alle fordelene fra Klasse D – uten ulempene
NADs kompromissløse bruk av Klasse D switching-teknologi muliggjør en forsterkonstruksjon der opptil 90% av energien sendes ut fra høyttalerne i stedet for å ende opp som varme i kjøleribbene. M22.2 presterer en nøytral, transparent og dynamisk lydgjengivelse uten klinisk eller "digitalt" preg. Med andre ord får du alt det beste fra switching-prinsippet, men uten ulempene som ofte følger med. Hvis du til nå har du sverget til tradisjonelle analoge forsterkere som det eneste rette, skylder du det til deg selv å oppleve M22.2.

Brokobling til ekstreme 1 x 900 watt
I motsetning til den opprinnelige M22 kan M22.2 brokobles til mono-effekttrinn ved hjelp av en bryter på baksiden. I denne konfigurasjonen får du ekstreme 900 watt i 8 ohm til rådighet – vel å merke 900 watt i kompromissløs high-end-kvalitet! Med to brokoblede M22.2 som monoblokker har du effekt nok til å drive et hvilket som helst høyttalersystem til det ekstreme og med total kontroll. Brokoblingen gir deg også lavere harmonisk forvrengning i forsterkerne og generelt bedre lydkvalitet, selv ved lave volumnivåer.

Dette er selvfølgelig ikke en gratis løsning, men i forhold til mange high-end-alternativer er det faktisk snakk om et rent røverkjøp. Bare se hva du må betale for en like god løsning fra andre produsenter (hvis du kan finne en), så vil du innse at NAD virkelig har gjort en genistrek her!

M22.2 fås i sølv aluminiumsfinish.

Høydepunkter

 • Enestående ren og detaljert lyd
 • Kan enkelt drive nesten ethvert høyttalersystem
 • Eksklusivt og solid design med en forrykende finish i aluminium
 • Både balanserte og ubalanseret tilkoblinger (XLR/RCA)
 • Kan brokobles til 1 x 900 watt i 8 ohm

Vår
Ekspertvurdering

 • Enestående ren og detaljert lyd
 • Kan enkelt drive så godt som alle høyttalersystem
 • Kan brokobles til 1 x 900 watt i 8 ohm ved hjelp av en bryter på baksiden
 • Eksklusivt og solid design med en forrykende finish i aluminium
 • 3-trinns gain-justering
 • Meget lavt energiforbruk i forhold til kraftressursene
 • Både balansert og ubalansert tilkobling (XLR/RCA)
 • Auto-på gjennom 12V trigger inn

Tekniske spesifikasjoner

Dempingsfaktor800
Dynamisk effekt400 watt
Forvrengning0,1%
Utgangseffekt 4 ohm300 watt
Utgangseffekt 8 ohm300 watt

Tilbehør til NAD M22.2

Anbefalte produkter

DALI EPICON 6 Gulvstående høyttaler
DALI EPICON 6
Gulvstående høyttaler
123 996,- / par