Hopp til innhold
NAD NAD T 758 v3 + Bluesound PULSE FLEX 2i Hjemmekinoreceiver Hjemmekinoreceiver

NADT 758 v3 + Bluesound PULSE FLEX 2iHjemmekinoreceiver

EISA-belønt receiver med Bluesound, Dirac Live romkorreksjon og god lydkvalitet. Med Bluesound-høyttaler til trådløs musikk i ekstra rom.
system17 996,-

Les mer:

Beskrivelse

NAD T 758 v3 + PULSE FLEX 2i – 7.1 kanals hjemmekinoreceiver med 4K/UHD-video, Dolby Atmos, DTS:X, integrert Bluesound-streaming og trådløs Bluesound-høyttaler til ekstra rom

T 758 v3 + PULSE FLEX 2i er en EISA-belønt 7.1 kanals hjemmekinoreceiver som håndterer både filmlyd og musikk med overlegen stil. Den kommer med integrert Bluesound –  markedets mest velspillende trådløse multiromssystem for musikk – og du kan også få glede av dagens beste høyoppløste lyd- og bildeformater, inkludert Dolby Atmos, DTS:X og 4K/UHD-video.

I denne pakken får du også en kompakt og brukervennlig Bluesound-høyttaler, slik at du i en fei kan få trådløs musikk i et ekstra rom, for eksempel på kjøkkenet, kontoret eller barnerommet. Og hvis du går til anskaffelse av en batteripakke også (ekstrautstyr), så kan du ta med høyttaleren overalt og spille trådløs musikk i høy kvalitet direkte fra telefonen med Bluetooth.

T 758 v3 fås i grafitt finish. PULSE FLEX 2i fås i sort eller hvit.

Les mer om NAD T 758 v3
Les mer om Bluesound PULSE FLEX 2i

Høydepunkter

  • Integrert Bluesound trådløs multiromsstreaming (inkl. nettradio)
  • Inkludert separat Bluesound-høyttaler for enkel trådløs musikk i ekstra rom
  • Mye kraft og god lydkvalitet
  • Dirac Live digital romkorreksjon
  • HDMI 2.0 med 4K/CEC/Audio Return Channel