Hopp til innhold
Bluesound Bluesound POWERNODE 2i (HDMI) + DALI OBERON 1 Stereoanlegg Stereoanlegg

BluesoundPOWERNODE 2i (HDMI) + DALI OBERON 1Stereoanlegg

Kompakt, trådløst og svært godt anlegg i én boks. Sammen med de stilrene DALI-høyttalerne kan du streame all mulig musikk i ekte hi-fi kvalitet.
system12 494,-

Les mer:

Beskrivelse

Bluesound POWERNODE 2I (HDMI) + DALI OBERON 1 – toppmoderne minianlegg til trådløs musikkstreaming i hi-fi-kvalitet

POWERNODE 2i (HDMI) og OBERON 1-høyttalerne er et superkompakt minianlegg som gir deg alt du trenger for å streame musikk fra en lang rekke av markedets streamingtjenester, som for eksempel Spotify, TIDAL (inkl. 24-bit) eller Deezer.

I 2i-versjonen har anlegget fått AirPlay 2, som gir deg nye muligheter til å sette sammen ditt eget multiromssystem. En annen nyhet er toveis Bluetooth-funksjon, slik at du kan spille Bluesound-musikken din trådløst på et par Bluetooth-hodetelefoner. Da sparer du batteri på smarttelefonen din, musikken blir ikke avbrutt av telefonanrop, og du får optimal Bluetooth-lydkvalitet.

Du kan også lytte til tusenvis av radiokanaler på Internett og spille av ditt eget musikkbibliotek fra datamaskinen eller direkte fra smarttelefonen/nettbrettet – alt sammen i god hi-fi-kvalitet som rundspiller alle trådløse alt-i-ett-høyttalere. Du styrer hele stasen trådløst fra smarttelefonen/nettbrettet med den smarte BluOS-appen (iOS/Android). Spotify Connect er støttet, slik at du enkelt kan streame direkte fra selve Spotify-appen.

Genialt til TV-lyd og multirom
Bluesound har gjort det utrolig enkelt å få superlyd fra TV-en din. Ikke bare kan du koble TV-lyden digitalt på den optiske inngangen – du kan også styre volumet fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din! Du trenger bare å ”fortelle” POWERNODE 2I (HDMI) én gang for alle hvilket merke TV-en din er, og deretter går alt sammen automatisk.

Anlegget kan til og med slå seg på helt automatisk fra standby når du slår på TV-en. Det betyr at du får TV-lyd i superkvalitet hver eneste gang – uten noe strev, uten ekstra fjernkontroller, og uten at du trenger å bekymre deg for neste strømregning.

Hvis du vil ha musikk i flere rom, så supplerer du bare med et annet Bluesound-produkt, som for eksempel en trådløs PULSE FLEX-høyttaler til små rom eller en PULSE2 til større rom. Det er så enkelt at hele familien kan forstå seg på det, og du kan få musikken ut i alle hjemmets kriker og kroker på et blunk. Men vær varsom – når du først har prøvd det, så er det ingen vei tilbake!

DALI OBERON 1 – stilren kompakthøyttaler med avansert teknologi og god hi-fi-lyd
OBERON 1 er den minste modellen i OBERON-serien. Her får du god hi-fi-lyd til både musikk og film samt unike DALI-teknologier som gir god oppløsning og lav forvrengning. De kompakte høyttalerne er lette å finne plass til i bokhylla, eller på veggen ved hjelp av de integrerte veggfestene. Du kan i velge mellom hele fire flotte finisher, slik at du kan finne nettopp den som passer din stil.

Les mer om Bluesound POWERNODE 2i (HDMI)

Les mer om DALI OBERON 1

Høydepunkter

  • Spiller all verdens musikk fra streamingtjenester, nettradio eller din egen musikksamling
  • Styres elegant og trådløst fra smarttelefoner eller nettbrett (iOS/Android)
  • Bluetooth med aptX HD og toveisfunksjon til trådløse hodetelefoner samt Apple AirPlay 2 (med gratis software-oppdatering)
  • Perfekt til TV-lyd
  • Kan bygges ut til trådløs musikk i hele hjemmet ditt

Tilbehør til Bluesound POWERNODE 2i (HDMI) + DALI OBERON 1

Anbefalte produkter