Hopp til innhold
DALI DALI Rubicon 2 C + Sound Hub Aktiv høyttalersystem Aktiv høyttalersystem

DALIRubicon 2 C + Sound HubAktiv høyttalersystem

Kompakte, trådløse høyttalere, utallige muligheter, eksklusiv finish og enkel styring. RUBICON 2 C gir deg alt sammen i overlegen hi-fi-kvalitet!
system46 494,-

Les mer:

Beskrivelse

DALI RUBICON 2 C + SOUND HUB – eksklusivt og kompakt trådløst hi-fi-høyttalersystem med overlegen 24-bit HD-lydkvalitet

RUBICON 2 C og SOUND HUB er et unikt trådløst høyttalersystem som gir deg både avansert teknologi, eksklusiv finish og brukervennlighet i toppklassen. Her får du den samme trådløse funksjonaliteten som med DALIs banebrytende og EISA-belønte CALLISTO-system, men du får samtidig de avanserte elementene og den lekre kabinettfinishen fra RUBICON-serien.

RUBICON 2 C vil gi deg de samme store og gåsehudfremkallende musikkopplevelsene som du kjenner og elsker fra et virkelig godt, tradisjonelt hi-fi-anlegg, bare uten den store forsterkeren og de tykke høyttalerkablene som normalt følger med. Forsterkeren er nemlig bygget inn i de kompakte, trådløse høyttalerne.

Du får også Bluetooth for trådløs musikk rett fra smarttelefonen, og med automatisk påslåing går det som en lek å høre på musikk. Hvis du setter pris på virkelig god lyd, brukervennlighet og elegant innredning, så er RUBICON 2 C svaret på dine bønner. Men det stopper ikke her.

Bluesound-streaming og multirom – prikken over i-en

Hvis du legger til den smarte Bluesound innbyggingsmodulen (ekstrautstyr), så har du en helt unik løsning med alt det beste fra både det tradisjonelle stereoanlegget og det trådløse hi-fi-universet. Og med Bluesound og RUBICON 2 C kan du oppnå en lydkvalitet som er enda bedre enn CD – fullstendig trådløst!

Bluesound er markedets mest velspillende multiroms musikksystem som gir deg nettradio, streamingtjenester (TIDAL, Spotify, Deezer m.fl.), app-styring og all verdens musikk rett under fingertuppene på smarttelefonen. Du får også mulighet for trådløs streaming i ekte 24-bit-kvalitet gjennom TIDAL HiFi. Samtidig får du muligheten for å legge til trådløse Bluesound-høyttalere overalt i hjemmet ditt og fremdeles med full kontroll på hele systemet fra smarttelefonen.  

Rå krefter og trådløs toppkvalitet

Hver RUBICON 2 C-høyttaler rommer sin egen innebygde 250 watts forsterker, og du kobler til dine eksisterende komponenter (for eksempel CD-spiller) bakpå den kompakte og diskre SOUND HUB. Videre overføres signalet trådløst til høyttalerne i 24-bits HD-kvalitet. Her har du en løsning som uten problemer kan måle seg med tunge, tradisjonelle, fullstørrelses anlegg i den eksklusive klassen.

RUBICON 2 C fås med finish i sort høyglanslakk, hvit høyglanslakk eller ekte valnøttfiner. SOUND HUB fås i sort finish. Bluetooth-basert fjernkontroll medfølger. Bluesound-modul er ekstrautstyr.

Høydepunkter

 • Overlegent ren, detaljert og dynamisk lyd
 • Avanserte SMC-elementer og eksklusiv finish i lakk eller ekte trefiner
 • Superenkelt i oppsett og bruk
 • Integrert Bluetooth for trådløs musikk rett fra smarttelefon, nettbrett, PC/Mac m.m.
 • Kan bygges ut med multirom, streamingtjenester, nettradio og app-styring via Bluesound (ekstrautstyr) 
Reidar Jäger
Hamar
99 butikkerFinn nærmeste butikk
Reidar Jäger

Vår
Ekspertvurdering

 • Trådløse kompakthøyttalere
 • Svært ren, detaljert og dynamisk lyd
 • Superenkelt i både oppsett og bruk
 • Kan bygges ut med multiromsmusikk, streamingtjenester, nettradio og app-styring via Bluesound innbyggingsmodul (ekstrautstyr) 
 • Innebygget Bluetooth for trådløs musikk rett fra smarttelefon, nettbrett, PC/Mac m.m.
 • Trådløs signaloverføring i 24-bit HD-kvalitet mellom SOUND HUB og høyttalere
 • Automatisk av/på på alle innganger (både SOUND HUB og høyttalere)  
 • Tilkoblinger til både analoge og digitale lydkilder (SOUND HUB)
 • Bluetooth-basert fjernkontroll medfølger