Hopp til innhold
Bluesound Bluesound Powernode 2i (HDMI) + Phantom E60S + Phantom Backbox Uni 25L Høyttalersystem Høyttalersystem

BluesoundPowernode 2i (HDMI) + Phantom E60S + Phantom Backbox Uni 25LHøyttalersystem

Bluesound Powernode 2i (HDMI) + Phantom E60S + Phantom Backbox Uni 25L er en fantastisk pakke for deg som ønsker best mulig lyd i mindre rom. Den unike Dali høyttaleren har to diskanter som sørger for at du ikke går glipp av detaljer.
system14 494,-

Les mer:

Beskrivelse

Bluesound Powernode 2i (HDMI) + Phantom E60S + Phantom Backbox Uni 25L er en fantastisk pakke for deg som ønsker best mulig lyd i mindre rom. Denne unike Dali høyttaleren har to diskanter som sørger for at du ikke går glipp av detaljer.

POWERNODE 2i (HDMI) er Bluesound-systemets trådløse, multiroms musikkanlegg med integrert stereoforsterker. Med 2 x 60 watt i audiofil kvalitet kan den uten problemer matche et par virkelig gode hi-fi-høyttalere. Her har du et fullgodt og toppmoderne alternativ til et tradisjonelt stereoanlegg, både når det gjelder lydkvalitet og funksjonalitet.

PHANTOM E-60 S gir deg musikk i høy kvalitet fra én høyttaler som kan monteres nesten usynlig i taket. Dette gjør den ideell til bakgrunnslyd i mindre rom, som f.eks. kjøkken, bad eller barnerom. Egnet til ettermontering i ferdig tak.

PHANTOM UNIVERSAL 25 er en solid universal-backbox som kan brukes med de aller fleste av markedets innbyggingshøyttalere til tak, inkludert de tyngre modellene fra DALI og B&W som krever en viss dybde bak høyttaleren.

Høydepunkter

  • Innebygget 2 x 60 watts stereoforsterker i audiofil kvalitet
  • Bluetooth med aptX HD og toveisfunksjon til trådløse hodetelefoner samt
  • Apple AirPlay 2 (med gratis software-oppdatering)
  • Volum kan styres fra TV-fjernkontroll (IR-lærefunksjon)
  • Full trådløs integrasjon med øvrige Bluesound multiromskomponenter,
  • MDC modul-utbygde NAD-forsterkere/receivere og DALI CALLISTO
  • Kompakte mål, flott finish og enkelt oppsett