Hopp til innhold
Steinway Lyngdorf Steinway Lyngdorf B-Series Høyttalersystem Høyttalersystem

Steinway LyngdorfB-SeriesHøyttalersystem

Når bare det ultimate er godt nok, så heter løsningen Model B. En opplevelse i lyd og finish hinsides dine villeste drømmer.
system1 190 000,-

Les mer:

Beskrivelse

Steinway Lyngdorf Model B system – kompromissløst musikkanlegg for kompromissløse musikkelskere

Model B-systemet fra Steinway Lyngdorf er et kompromissløst stereosystem som bringer deg så tett på absolutt perfeksjon som det er mulig med dagens teknologi. Dette er lydkvalitet på et nivå som bare ørene dine kan fortelle deg hele historien om.

Øynene og fingrene dine kan også fortelle deg en hel masse om den helt utrolige mengden flid som er lagt i den spektakulære ’Ebony Black’ høyglanslakkeringen. Laget på samme måte og med samme ekstreme kvalitetskontroll som på de legendariske konsertflyglene fra Steinway & Sons.

Perfekt lyd og utømmelige krefter

Lyngdorfs unike RoomPerfect-system sørger for å tilpasse lyden til nettopp ditt hjem, slik at du kan få en fullstendig naturtro musikkgjengivelse, uten at stuen din trenger å innredes som et lydstudio. Resonanser og utsmøring av lyden elimineres utrolig effektivt, slik at bare den rene lyden er igjen – akkurat så dynamisk og detaljert som artisten har ønsket det under innspillingen. Dette er enda et høydepunkt som bidrar til å skille Steinway Lyngdorf fra alt annet på markedet

Model B-systemet består av to Model B dipol-gulvhøyttalere, en Model P100 prosessor og to A2 effekttrinn som hver leverer svimlende 4 x 400 watt. Denne effekten sendes med elektronisk deling ut til høyttalerne, som hver har seks stk. 12” basselementer, én lynrask 5” mellomtone og én eksklusiv Air Motion Transformer-diskant. Alt dette sikrer en dynamikk, et detaljnivå og en romfølelse i lydbildet som er hinsides unik.

Steinway Lyngdorf Model B system fås med finish i høyglanset sort pianolakk. Andre finisher og konfigurasjoner kan leveres på bestilling mot et pristillegg. Spør HiFi Klubben for info.

Systemet inneholder:

Mer bilder av Steinway Lyngdorf B-Series

Steinway Lyngdorf Steinway Lyngdorf B-Series Høyttalersystem Høyttalersystem

Høydepunkter

  • Enestående klart, detaljert og tredimensjonalt lydbilde
  • Spektakulær finish i høyglanspolert, sort pianolak
  • Enestående dynamikk og klarhet i selv svært store lytterom
  • 4 x 400 watt forsterkereffekt til hver høyttaler via aktivt elektronisk delefilter
  • Integrert RoomPerfect romkorreksjon for optimal tilpassing til ethvert lytterom