HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

NAD C368 + C268 Stereoanlegg

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD C368 + C268 Stereoanlegg

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

NAD C368 + NAD C268 er et avansert stereoanlegg med imponerende krefter, krystallklar lyd og massevis av muligheter til å konfigurere anlegget etter nettopp dine behov. Forsterkerne kan brokobles og yter da hele 1 X 300 watt per forsterker eller 2 X 300 watt til sammen. Passer perfekt til store, tungdrevne høyttalere.

NAD C368 + NAD C268 ET STEREOANLEGG MED IMPONERENDE KREFTER OG FLEKSIBILITET TIL FREMTIDENS DIGITALE MUSIKKUNIVERS

  • Imponerende krefter ved alle belastninger
  • Enestående lyd og fleksible tilkoblingsmuligheter for både digitale og analoge musikkilder, inkludert platespiller (MM)
  • Wi-fi/Bluesound-musikkstreaming, og HDMI-tilkobling med MDC-moduler (ekstrautstyr)
  • Innebygget Bluetooth-funksjon for trådløs avspilling fra smarttelefoner m.m.
  • Styring av TV-lyd med eksisterende TV-fjernkontroll, samt automatisk av/på
  • Kan brokobles og yter da 1 X 300 watt i 8 OHM. 
  • Passer perfekt med Cerwin-Vega 

C368 er en råsterk og utrolig allsidig hybrid-digital stereoforsterker fra NADs New Classic-serie. 2 x 80 seriøse watt kan i beste NAD-tradisjon drive selv svært strømkrevende høyttalere med overbevisning uansett lydtrykk. Designet er enkelt og diskret som alltid, men du kan ikke unngå å legge merke til det nye frontdisplayet som gir forsterkeren et både rått og moderne visuelt uttrykk. 

C268 er en avansert 2 x 80 watts stereo-effektforsterker som gir deg både imponerende krefter, krystallklar lyd og massevis av muligheter til å konfigurere anlegget etter nettopp dine behov. Her får du den samme høyeffektive Klasse D-forsterkerteknologien som allerede har gjort den integrerte søstermodellen C368 til favoritt hos mange musikkelskere og hi-fi-anmeldere.

Med muligheten til å brokoble forsterkeren til hele 300 watt i mono kan du få krefter til å drive selv de vanskeligste høyttalere. Eller du kan bi-ampe høyttalerne dine hvis du skulle føle for det. C268 klarer alt.

Gå fremtiden i møte med geniale MDC-moduler
Tro det eller ei: Alt dette er bare begynnelsen! C368 har nemlig også to plasser til NADs geniale MDC-oppgraderingsmoduler. Hva sier du for eksempel å få wi-fi og markedets lydmessig ledende multiromssystem bygget inn i forsterkeren? Like enkelt som å si "Bluesound"!

Du kan også få HDMI-inngang til for eksempel filmlyd i HD-kvalitet i stereo. Med MDC kan du trygt gå fremtiden i møte. C368 er stereoforsterkeren som vil oppfylle hi-fi-drømmene dine både i dag og i morgen.

Du kan lese mer om NAD C368 her

Du kan lese mer om NAD C268 her

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.