HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Bluesound POWERNODE 2i (HDMI) + DALI OBERON 1 Musikkanlegg med streaming

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bluesound POWERNODE 2i (HDMI) + DALI OBERON 1 Musikkanlegg med streaming

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

POWERNODE 2I (HDMI) er et komplett, trådløst og svært godt minianlegg i én boks. Sammen med DALI-høyttalerne har du alt som skal til for å spille all verdens musikk i stereo fra streamingtjenester, nettradio eller smarttelefonen/nettbrettet. Samme rabatt gjelder ved dyrere høyttalere.

Bluesound POWERNODE 2I (HDMI) + DALI OBERON 1 – toppmoderne minianlegg til trådløs musikkstreaming i hi-fi-kvalitet

  • Spiller all verdens musikk fra streamingtjenester, nettradio eller din egen musikksamling
  • Styres elegant og trådløst fra smarttelefoner eller nettbrett (iOS/Android)
  • Bluetooth med aptX HD og toveisfunksjon til trådløse hodetelefoner samt Apple AirPlay 2 (med gratis software-oppdatering)
  • Perfekt til TV-lyd
  • Kan bygges ut til trådløs musikk i hele hjemmet ditt

POWERNODE 2i (HDMI) og OBERON 1-høyttalerne er et superkompakt minianlegg som gir deg alt du trenger for å streame musikk fra en lang rekke av markedets streamingtjenester, som for eksempel Spotify, TIDAL (inkl. 24-bit) eller Deezer.

I 2i-versjonen har anlegget fått AirPlay 2, som gir deg nye muligheter til å sette sammen ditt eget multiromssystem. En annen nyhet er toveis Bluetooth-funksjon, slik at du kan spille Bluesound-musikken din trådløst på et par Bluetooth-hodetelefoner. Da sparer du batteri på smarttelefonen din, musikken blir ikke avbrutt av telefonanrop, og du får optimal Bluetooth-lydkvalitet.

Du kan også lytte til tusenvis av radiokanaler på Internett og spille av ditt eget musikkbibliotek fra datamaskinen eller direkte fra smarttelefonen/nettbrettet – alt sammen i god hi-fi-kvalitet som rundspiller alle trådløse alt-i-ett-høyttalere. Du styrer hele stasen trådløst fra smarttelefonen/nettbrettet med den smarte BluOS-appen (iOS/Android). Spotify Connect er støttet, slik at du enkelt kan streame direkte fra selve Spotify-appen.

Genialt til TV-lyd og multirom
Bluesound har gjort det utrolig enkelt å få superlyd fra TV-en din. Ikke bare kan du koble TV-lyden digitalt på den optiske inngangen – du kan også styre volumet fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din! Du trenger bare å ”fortelle” POWERNODE 2I (HDMI) én gang for alle hvilket merke TV-en din er, og deretter går alt sammen automatisk.

Anlegget kan til og med slå seg på helt automatisk fra standby når du slår på TV-en. Det betyr at du får TV-lyd i superkvalitet hver eneste gang – uten noe strev, uten ekstra fjernkontroller, og uten at du trenger å bekymre deg for neste strømregning.

Hvis du vil ha musikk i flere rom, så supplerer du bare med et annet Bluesound-produkt, som for eksempel en trådløs PULSE FLEX-høyttaler til små rom eller en PULSE2 til større rom. Det er så enkelt at hele familien kan forstå seg på det, og du kan få musikken ut i alle hjemmets kriker og kroker på et blunk. Men vær varsom – når du først har prøvd det, så er det ingen vei tilbake!

DALI OBERON 1 – stilren kompakthøyttaler med avansert teknologi og god hi-fi-lyd
OBERON 1 er den minste modellen i OBERON-serien. Her får du god hi-fi-lyd til både musikk og film samt unike DALI-teknologier som gir god oppløsning og lav forvrengning. De kompakte høyttalerne er lette å finne plass til i bokhylla, eller på veggen ved hjelp av de integrerte veggfestene. Du kan i velge mellom hele fire flotte finisher, slik at du kan finne nettopp den som passer din stil.

Les mer om Bluesound POWERNODE 2i (HDMI)

Les mer om DALI OBERON 1

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.