HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

NAD C328 + DALI OBERON 1 Musikkanlegg

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD C328 + DALI OBERON 1 Musikkanlegg

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

C328 + OBERON 1 er et kompakt og svært godt musikkanlegg som gir deg fullvoksen og kraftig hi-fi-lyd til alle de digitale og analoge musikkildene dine, inkludert platespiller. Bluetooth og genial funksjonalitet til TV-lyd får du også.

NAD C328 + DALI OBERON 1 – innredningsvennlig musikkanlegg med Bluetooth, fremragende lyd og praktiske TV-løsninger

  • Imponerende lydkvalitet og kraft til prisklassen
  • Integrert Bluetooth for trådløs musikk direkte fra smarttelefon m.m.
  • Fleksible tilkoblingsmuligheter for både digitale og analoge musikkilder, inkl. platespiller (MM)
  • Styring av TV-lyd med eksisterende TV-fjernkontroll, samt automatisk påslåing
  • Frontdisplay med enkel avlesing av volumnivå

C328 og OBERON 1 er et vaskeekte hi-fi-stereoanlegg med mye kraft og alle funksjonene som skal til for en herlig musikkopplevelse. Med Bluetooth kan du spille all slags lyd trådløst fra smarttelefonen din, inkludert musikktjenester, YouTube og nettradio.

Du kan koble til både digitale og analoge musikkilder, inkludert platespiller, og kombinasjonen av NAD og DALI har i årtier levert lyd i toppklasse. Alt sammen kommer i et stilrent og kompakt design og med 2 x 50 strømsterke NAD-watt til å pumpe godlyden ut i stua. Dette er seriøs stereo!

Genialt til TV-lyd
NAD har gjort det utrolig enkelt å få superlyd fra TV-en din. Ikke nok med at du kan koble til TV-lyden digitalt på den optiske inngangen – du kan også styre volumet fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din! C328 kan til og med slå seg på automatisk fra standby når du slår på TV-en din. Dette betyr TV-lyd i superkvalitet hver eneste gang – uten unødvendig slit, uten ekstra fjernkontroller og uten at du trenger å være nervøs for neste strømregning.

DALI OBERON 1 – små høyttalere til store musikkopplevelser
OBERON 1 er en superkompakt hi-fi-høyttaler som leverer en imponerende lydkvalitet når du kobler den til en god forsterker, som C328. Du kan henge OBERON 1 på veggen ved hjelp av det integrerte "nøkkelhull"-festet, sette den i bokhylla eller plassere den på et stativ. Uansett får du en overbevisende åpen og dynamisk lyd i ekte hi-fi-stereo, som helt fint kan fylle en vanlig stue.

C328 fås i sort finish. OBERON 1 fås i sort, hvit, lys eik og mørk valnøtt.

Les mer om NAD C328 her 
Les mer om DALI OBERON her

Tekniske spesifikasjoner

 

 

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.