HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

NAD C 558 + PP 2e Platespiller

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD C 558 + PP 2e Platespiller

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

C 558 + PP 2e er en solid og god hi-fi-platespiller med tilhørende separat RIAA-forsterker for tilkobling til ethvert anlegg. Du får god lyd far hver eneste krone, og spilleren er klar til bruk med Ortofon OM10 pickup montert fra fabrikken.

NAD C 558 + PP 2e – solid og god hi-fi-platespiller med RIAA-forsterker for tilkobling til ethvert anlegg

C 558 + PP 2e er en solid og seriøs hi-fi-platespiller som vil få frem alle kvalitene i den elskede vinylsamlingen din. Her er der fullt fokus på å gi deg best mulig lyd for pengene. C558 er reimdrevet, motor og strømforsyning er superstabile, og all betjening foregår manuelt. Alt i alt en klassisk audiofil konstruksjon som garanterer både lang holdbarhet, problemfri bruk og god lydkvalitet.

Den gode PP 2e RIAA-forsterkeren som følger med sørger for den nødvendige forsterkningen til både MM- og MC-pickuper, slik at du kan koble platespilleren til ethvert anlegg, også når du ikke har en dedikert platespillerinngang.

C 558 fås i sort finish. Støvldeksel og fabrikkmontert Ortofon OM10 MM-pickup medfølger. PP 2e i fås i grafitt finish.

GRATIS MONTERING: Hvis du kjøper en ny pickup hos HiFi Klubben, så monterer vi den på platespilleren din gratis. Spør i din lokale HiFi Klubben-butikk for info.

Les mer om NAD C 558
Les mer om NAD PP 2e

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.