HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

DALI KUBIK ONE + SUB E-9 F Musikkanlegg med Bluetooth

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
DALI KUBIK ONE + SUB E-9 F Musikkanlegg med Bluetooth

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

DALI KUBIK ONE + SUB E-9 F løfter TV-opplevelsene dine til et nytt nivå med en seriøs lydplanke og en kompakt 9” subwoofer til den dype bassen. Et elegant og bra system som også spiller trådløs musikk rett fra smarttelefonen via Bluetooth.

DALI KUBIK ONE + SUB E-9 F – god lydplankeløsning med fremragende TV-lyd og innebygget Bluetooth til trådløs musikk

  • Elegant lydplankeanlegg med god lyd
  • Volum kan styres fra TV-fjernkontrollen din
  • Seriøs lydplanke med ekte hi-fi-løsninger
  • 9” subwoofer med dyp bass
  • Innebygget Bluetooth for trådløs musikk fra smarttelefon, nettbrett m.m.

DALI KUBIK ONE + SUB E-9 F gir deg fyldig TV-lyd uten at du får et stort anlegg inn i stua. I motsetning til mange andre lydplanker er KUBIK ONE konstruert med to ekte hi-fi-høyttalere i et solid kabinett. Du får derfor et usedvanlig godt og naturlig stereolydbilde som suppleres av en dyp og presis bass fra den kompakte 9" subwooferen. Du kan også spille trådløs musikk i høy kvalitet rett fra smarttelefonen eller nettbrettet via Bluetooth.

Den eksklusive finishen er en fryd for øyet, og du bestemmer selv om KUBIK ONE skal stå på TV-møbelet ditt eller monteres på veggen under TV-en ved hjelp av det integrerte veggfestet. Du kan plassere subwooferen på et fritt valgt sted i stua, og du kan velge mellom flere flotte finisher, slik at du kan finne nettopp den som matcher innredningen og stilen din.

Du kan styre volum fra fjernkontrollen til TV-en takket være den smarte innlæringsfunksjonen. Da slipper du å ha mer enn én fjernkontroll liggende på sofabordet. Og systemet slår seg automatisk av og på sammen med TV-en, slik at du slipper å måtte gå gjennom et helt rituale hver gang du vil ha god TV-lyd.

Signalkabler til lydplanke og subwooferkabel kjøpes separat.

Les mer om DALI KUBIK ONE her

Les mer om SUB E-9 F her

 

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.