HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Denon CEOL RCD-N10 + DALI OBERON 1 Musikkanlegg med streaming

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Denon CEOL RCD-N10 + DALI OBERON 1 Musikkanlegg med streaming

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

CEOL N10 med OBERON 1 er et genialt og brukervennlig streaming-minianlegg med innebygget HEOS multirom for trådløs musikk i hele hjemmet. Du får CD, fleksible tilkoblingsmuligheter – også til TV – og god hi-fi-lydkvalitet på alt sammen. Flere farger.

Denon CEOL N10 og DALI OBERON 1 – EISA-belønt, brukervennlig streaming-minianlegg med trådløs HEOS multiromsmusikk, CD, superkompakte høyttalere og ekte hi-fi-lyd

  • Innebygget, trådløs HEOS multiromsmusikk med app-styring (iOS/Android)
  • AirPlay 2, Spotify Connect, Bluetooth og Alexa stemmestyring*
  • Innebygget CD-spiller
  • Mye kraft og lydkvalitet til å være et minianlegg
  • Superkompakte hi-fi-høyttalere i fire flotte finisher

TILBUD: Akkurat nå kan du spare 1200 kroner hvis du kjøper dette musikksystemet sammen med en trådløs HEOS-høyttaler til et ekstra rom.

CEOL N10 er et genialt streaming-minianlegg for deg som vil ha de nyeste og smarteste trådløse mulighetene, men som samtidig vil kunne spille CD-er og beholde de store musikkopplevelsene og de fleksible tilkoblingsmulighetene fra det tradisjonelle stereoanlegget.

Her får du det beste fra det gamle og det nye musikkuniverset i ett kompakt og stilrent anlegg. Lydkvaliteten fra de superkompakte DALI-høyttalerne er også på topp, uansett hva du hører på. CEOL N10 vant den prestisjetunge, internasjonale EISA-prisen som beste kompakte musikksystem i 2018-2019 – det sier mye.

Den innebygde forsterkeren i CEOL N10 er av svært høy kvalitet og kan fint drive både bedre og større hi-fi-høyttalere enn OBERON 1 som er vist her. Kom innom HiFi Klubben og sjekk ut det enorme høyttalerutvalget vårt hvis du jakter på den perfekte lytteopplevelsen.

HEOS by Denon – trådløs musikk i hele hjemmet
CEOL N10 har innebygget HEOS multirom, noe som gir deg nesten uendelige muligheter til å streame musikk fra streamingtjenester og titusenvis av radiostasjoner fra nettet, inkludert en lang rekke av de populære DAB-kanalene og spesialkanaler fra hele verden.

Du kan fritt bygge ut med trådløse HEOS-høyttalere og musikkstreamere i alle andre rom i hjemmet ditt, og du styrer alt sammen fra HEOS-appen på smarttelefonen. Det er så enkelt at alle kan forstå seg på det – opplev det hos HiFi Klubben!

DALI OBERON 1 – små høyttalere til store musikkopplevelser
OBERON 1 er en superkompakt hi-fi-høyttaler som leverer en imponerende lydkvalitet når du kobler den til et godt anlegg som CEOL N10. DALI har klart å bygge inn en rekke avanserte tekniske løsninger fra de dyrere høyttalerseriene deres i OBERON, så her får du god lyd for hver eneste krone.

Du kan henge OBERON 1 på veggen med det innebygde ”nøkkelhull”-festet, sette den i hylla eller plassere den på et stativ. Uansett får du en overbevisende åpen og dynamisk lyd i ekte hi-fi-stereo som fint kan fylle en vanlig stue. Her får du en autentisk musikkopplevelse som langt overgår det du kan få fra en lydplanke eller små, trådløse høyttalere. Dette er ekte vare – og du får gratis gåsehud med på kjøpet!

DALI OBERON 1 fås i sort, hvit, lys eik og mørk valnøtt.

Les mer om Denon CEOL N10 

Les mer om DALI OBERON 1 

Tester

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.