HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Denon CEOL RCD-N10 + DALI SPEKTOR 1 Musikkanlegg med streaming

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Denon CEOL RCD-N10 + DALI SPEKTOR 1 Musikkanlegg med streaming

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

CEOL N10 med SPEKTOR 1 er et elegant og innredningsvennlig streaming-minianlegg med innebygget HEOS multirom for enkel trådløs musikk i hele hjemmet. Du får CD, fleksible tilkoblingsmuligheter – også til TV – og god hi-fi-lyd. Flere farger.

Denon CEOL N10 og DALI SPEKTOR 1 – elegant EISA-belønt streaming-minianlegg med trådløs HEOS multiromsmusikk, CD, superkompakte høyttalere og ekte hi-fi-lyd

  • Kompakt, elegant og innredningsvennlig design
  • Innebygget, trådløs HEOS multiromsmusikk med app-styring (iOS/Android)
  • AirPlay 2, Spotify Connect, Bluetooth og stemmestyring (krever smarthøyttaler)
  • Innebygget CD-spiller
  • Mye kraft og lydkvalitet til å være et minianlegg

CEOL N10 er et elegant streaming-minianlegg for deg som prioriterer boliginnredningen din høyt, men som også vil ha store musikkopplevelser og de fleksible tilkoblingsmulighetene fra det tradisjonelle stereoanlegget. I ett kompakt og stilrent anlegg får du alt du trenger for å nyte musikk og TV-lyd i ekte hi-fi-kvalitet, og du slipper synet av store apparater og høyttalere.

Integrert HEOS multirom gir deg de nyeste og smarteste trådløse mulighetene, og hvis du fortsatt har CD-er, så kan du også spille dem. Den innebygde forsterkeren i CEOL N10 er av svært høy kvalitet og kan fint drive både bedre og større hi-fi-høyttalere enn SPEKTOR 1. Kom innom HiFi Klubben, og sjekk ut det enorme høyttalerutvalget vårt hvis du jakter på den perfekte lytteopplevelsen.

CEOL N10 vant den ettertraktede, internasjonale EISA-prisen som beste kompakte musikksystem i 2018-2019 – det sier sitt.

HEOS by Denon – trådløs musikk i hele hjemmet
CEOL N10 har innebygget HEOS multirom, noe som gir deg nesten uendelige muligheter til å streame musikk fra streamingtjenester og titusenvis av radiostasjoner fra nettet, inkludert en lang rekke av de populære DAB-kanalene og spesialkanaler fra hele verden.

Du kan fritt bygge ut med trådløse HEOS-høyttalere i alle andre rom i hjemmet ditt, og du styrer alt sammen fra HEOS-appen på smarttelefonen. Det er så enkelt at alle kan forstå seg på det – opplev det hos HiFi Klubben! 

CEOL N10 fås med elegant matt finish i sort, hvit eller grå.

DALI SPEKTOR 1 – små hi-fi-høyttalere til store musikkopplevelser
SPEKTOR 1 er en superkompakt hi-fi-høyttaler som til tross for den beskjedne prisen leverer en imponerende lydkvalitet når du kobler den til et godt anlegg som CEOL N10. Du kan henge SPEKTOR 1 på veggen med det inkluderte festet, sette den i hylla eller plassere den på et stativ. Uansett får du en autentisk musikkopplevelse som langt overgår det du kan få fra en lydplanke eller små, trådløse høyttalere.

DALI SPEKTOR 1 fås i sort, hvit og valnøtt finish.

Les mer om Denon CEOL N10
Les mer om DALI SPEKTOR 1

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.