HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Denon DNP-800NE + PMA-800NE + B&W 606 Musikkanlegg med streaming

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Denon DNP-800NE + PMA-800NE + B&W 606 Musikkanlegg med streaming

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Denon DNP-800NE + PMA-800NE + B&W 606 er et avansert anlegg med kompakte hi-fi-høyttalere som gir et imponerende fyldig og fint lydbilde til både musikk og TV-lyd. Med HEOS multirom og alt som trengs til både streaming og tradisjonell stereo.

Denon DNP-800NE + PMA-800NE + B&W 606 – hi-fi-musikkanlegg med HEOS multirom, streaming, stemmestyring og avanserte høyttalere

Denon DNP-800NE + PMA-800NE + B&W 606 er et seriøst stereoanlegg med avanserte hi-fi-høyttalere i kompakt størrelse. Her får du de nyeste mulighetene, som multirom, streaming og stemmestyring med Google Assistant og (i fremtiden) Amazon Alexa. Nyt det beste fra det nye og det gamle musikkuniverset på én gang.

Musikkstreameren DNP-800NE har innebygget HEOS multirom, så her er du klar til å streame massevis av trådløs musikk fra nettet, og det er lett som en lek å bygge ut med trådløse HEOS-høyttalere i alle rom du måtte ønske. Du styrer alt sammen fra HEOS-appen på smarttelefonen, og herfra kan du også streame med Spotify Connect, Bluetooth og AirPlay 2 (iOS).

Analoge kvaliteter og klar til vinyl
PMA-800NE er en audiofil, analog stereoforsterker som gir deg den musikalske, naturlige og levende lyden som er et must for mange analog-entusiaster. Samtidig får du en rekke praktiske digitale lydinnganger og en høykvalitets platespillerinngang til både MM og MC-pickuper.

Som kronen på verket er fronten på begge apparatene elegant laget i aluminium, så her lever også det visuelle inntrykket opp til de lydmessige prestasjonene. Mulighetene er nesten uendelige med dette anlegget, Med Google Assistant og (etter hvert) Amazon Alexa stemmestyring setter de daglige musikkopplevelsene dine kursen rett inn i fremtiden.*

Fullblods hi-fi-høyttalere i kompakt størrelse
De avanserte B&W 606-høyttalerne er utstyrt med en lang rekke Bowers & Wilkins-finesser som gir dem et imponerende fyldig, fint og allsidig lydbilde til både musikk og filmlyd. De har en kompakt størrelse som passer i både bokhylla, på veggen og på et par gode stativ. De har også et stilrent design i sort eller hvit finish, som elegant matcher de fleste innredninger.

OBS: Du kan også bruke DNP-800NE sammen med Denons større forsterkere PMA-1600NE og PMA-2500NE og få samme integrerte styring. Hvis du fortsatt har en CD-samling som du har lyst til å skjemme bort, så kan du supplere med den matchende CD-spilleren DCD-800NE.

DNP-800NE og PMA-800NE fås i sort eller sølv aluminiumsfinish. B&W 606 fås i sort matt eller hvit matt finish

Les mer om Denon DNP-800NE 

Les mer om Denon PMA-800NE

Les mer om B&W 606 

* Stemmestyring krever at du har en separat Google Assistant- eller Alexa-støttet enhet koblet til nettverket ditt sammen med DNP-800NE. Dette kan for eksempel være en stemmestyringshøyttaler eller en smarttelefon. Amazon Alexa avventer fortsatt aktivering av Denon i Norge

Tester

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.