HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Denon PMA-1600NE + DALI OPTICON 6 Musikkanlegg

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Denon PMA-1600NE + DALI OPTICON 6 Musikkanlegg

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

PMA-1600NE + OPTICON 6 er et audiofilt anlegg med en tung, råsterk, analog forsterker og et par seriøse gulvhøyttalere. Her får du eksklusiv kvalitet og fleksible tilkoblinger til både digitale og analoge lydkilder, inkludert platespiller (MM/MC).

Denon PMA-1600NE + DALI OPTICON 6 – tungt, audiofilt og analogt anlegg med overlegen lyd til både digitale og analoge musikkilder, inkludert platespiller (MM/MC)

  • Tung og stabil analog forsterker med eksklusiv aluminiumsfinish
  • Både analoge og digitale tilkoblinger (optisk/digital/USB)
  • Dedikert platespillerinngang i audiofil kvalitet (MM/MC)
  • 32-bit oppsampling av digitale lydkilder
  • Velbygde gulvhøyttalere i den seriøse hi-fi-klassen 

PMA-1600NE + OPTICON 6 er et audiofilt anlegg med en tung og strømsterk forsterker som driver de seriøse DALI-gulvhøyttalerne i overlegen stil. Et fremragende valg for deg som setter pris på solid kvalitet og den musikalske lyden fra en velbygd, analog forsterker.

PMA-1600NE har rikelig med kraft til å fylle hele stua med audiofil lyd. Du kan koble til analoge lydkilder inkludert platespiller (MM/MC), eller du kan bruke den innebygde D/A-konverteren som oppsampler alle de digitale lydkildene til 32-bit kvalitet. PMA-1600NE er gjennomført bygget med lekker aluminiumsfinish, så det visuelle uttrykket lever godt opp til de lydmessige prestasjonene.

OPTICON 6 er en velbygd gulvhøyttaler med overbevisende hi-fi-lyd. Den benytter unike DALI-teknologier som den doble diskantmodulen som gir silkemyk diskant med stor spredning og trefibermembraner som gir presis og oppløst lyd, enten du spiller på høyt eller lavt volum. Med sine relativt kompakte kabinetter kan høyttalerne passe fint i en vanlig stue uten å stjele all oppmerksomheten.

Les mer om Denon PMA-1600NE

Les mer om DALI OPTICON 6

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.