HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Denon PMA-2500NE + DNP-800NE Musikkanlegg med streaming

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Denon PMA-2500NE + DNP-800NE Musikkanlegg med streaming

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

DNP-800NE med PMA-2500NE er et ekstremt tungt high-end-anlegg som gir deg herlig analog klang. Du får innebygget HEOS multirom og alt som trengs til både streaming og tradisjonell stereo. Flott finish i aluminium.

Denon DNP-800NE og PMA-2500NE – ekstremt tungt og audiofilt hi-fi-stereoanlegg i full størrelse med HEOS multirom, massevis av streamingmuligheter, stemmestyring og analog lydkvalitet

  • Ekstremt tung og strømsterk forsterker
  • 32-bit lydoppsampling og audiofil inngang til platespiller (MM/MC)
  • Innebygget, trådløs HEOS multiromsstreaming med app-styring (iOS/Android)
  • Innebygget AirPlay 2, Spotify Connect, Bluetooth og nettradio
  • Klar til stemmestyring med Google Assistant og Amazon Alexa (avventer aktivering på norsk fra Denon)*

DNP-800NE og PMA-2500NE er et audiofilt, fullstørrelses stereoanlegg med alle de nyeste trådløse mulighetene og 2 x 80 svært strømsterke hi-fi-watt som får musikken til å virkelig utfolde seg hjemme i stua. Forsterkeren er ekstremt tungt og stabilt konstruert med en vekt på hele 25 kilo – dette er et seriøst anlegg med ambisjoner i high-end-klassen!

Musikkstreameren DNP-800NE har innebygget HEOS multirom, så her er du klar til å streame all verdens trådløse musikk fra nettet, og det er lett som en lek å bygge ut med trådløse HEOS-høyttalere i alle rom du måtte ønske. Du styrer alt sammen fra HEOS-appen på smarttelefonen, og du kan også streame med Spotify Connect, Bluetooth og AirPlay 2 (iOS).

Analoge kvaliteter og klar til vinyl i toppkvalitet
PMA-2500NE er en audiofil, analog stereoforsterker som gir deg den musikalske, naturlige og levende lyden som er et must for mange analog-entusiaster. Samtidig får du en rekke praktiske digitale lydinnganger, 32-bit oppsampling av alle digitale lydkilder og en ekstra raffinert platespillerinngang til både MM og MC-pickuper.

Som kronen på verket er fronten på begge apparatene elegant laget i aluminium, så her lever også det visuelle inntrykket opp til de lydmessige prestasjonene. Mulighetene er nesten uendelige med dette anlegget, og med stemmestyring i tillegg setter de daglige musikkopplevelsene dine kursen rett inn i fremtiden.*

DNP-800NE og PMA-2500NE fås i sort eller sølv aluminiumsfinish.

Les mer om Denon DNP-800NE

Les mer om Denon PMA-2500NE 

* Stemmestyring krever at du har en separat stemmestyringsenhet koblet til nettverket ditt sammen med DNP-800NE. Dette kan for eksempel være smarttelefonen din eller en separat stemmestyringshøyttaler som kan fås for en billig penge.

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.