HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

HEOS by Denon Amp HS2 + Bowers & Wilkins AM-1 Musikkanlegg med streaming

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
HEOS by Denon Amp HS2 + Bowers & Wilkins AM-1 Musikkanlegg med streaming

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Amp og AM-1 er et komplett minianlegg som kan gi deg fet utendørslyd samtidig som du styrer all musikken trådløst fra smarttelefonen. Da blir det virkelig moro å invitere vennene over på grillkveld. Kan bygges ut til multirom.

HEOS Amp + B&W AM-1 –minianlegg med streaming, som gir deg overlegen utendørslyd med enkel, trådløs app-styring

  • Smart og brukervennlig minianlegg med streaming
  • Solide utendørshøyttalere med skikkelig hi-fi-lydkvalitet 
  • Spiller all verdens musikk fra streamingtjenester, nettradio eller din egen samling. Også Bluetooth
  • Enkel, trådløs app-styring fra smarttelefon eller nettbrett (iOS/Android)
  • Kan bygges ut med trådløse høyttalere i hele hjemmet (multirom)

HEOS Amp og AM-1 er et smart musikksystem som gir deg lydkvaliteten fra et superkompakt hi-fi-anlegg pluss alle de smarte, nye, trådløse streamingmulighetene. AM-1 har værbestandig design med rustfri aluminiumsgrill og elegant, medfølgende monteringsfeste, slik at du kan ha høyttaleren fast montert utendørs, for eksempel på terrassen. Lydkvaliteten og kraften er samtidig så overbevisende at AM-1 også vil være en god løsning mange steder innendørs.

Amp har en innebygget stereoforsterker, slik at du bare trenger å trekke kabler til høyttalerne for å få et kjøreklart stereoanlegg. Selv om du sitter utendørs ved høyttalerne, så kan du styre hele stasen trådløst fra smarttelefonen/nettbrettet med den smarte og brukervennlige HEOS-appen (iOS/Android).

Du trenger ikke å reise deg opp for å styre musikken, og vennene dine kan også legge til låter i spillelisten fra for eksempel TIDAL, Spotify eller en annen streamingtjeneste på nettet. Da blir det enda morsommere å ha gjester rundt grillen.

Enkel trådløs musikk i hele hjemmet ditt
HEOS Amp og AM-1 utgjør sammen et kraftig, allsidig og brukervennlig anlegg som overgår enhver alt-i-ett Bluetooth-høyttaler på både lydstyrke og kvalitet. Dette er skikkelig stereo fra et skikkelig anlegg. Og når først du har startet med HEOS, så er det superenkelt å få trådløs musikk overalt i hjemmet ditt. Hvorfor nøye seg med en halv løsning når det er like enkelt å få det komplett?

Les mer om HEOS Amp HS2
Les mer om B&W AM-1

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.