HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

NAD C338 + DALI OBERON 7 + Google Nest Mini Trådløst musikkanlegg

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD C338 + DALI OBERON 7 + Google Nest Mini Trådløst musikkanlegg

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Superkraftig musikkanlegg med god hi-fi-lyd, trådløs streaming, Chromecast og smart stemmestyring på norsk med Google Assistant. Fleksible digitale og analoge tilkoblinger, inkl. platespiller. Overlegen til TV-lyd og musikk i selv store rom.

NAD C338 + DALI OBERON 7 + Google Nest Mini – kraftig anlegg med god lyd, Google Assistant, Chromecast og Bluetooth

NAD C338 + DALI OBERON 7 + Google Nest Mini er et svært kraftig hi-fi-anlegg med god lyd og dyp bass som treffer deg i mellomgulvet. Her får du trådløs musikk fra smarttelefonen via Chromecast eller Bluetooth og smart stemmestyring på norsk med Google Assistant.

NAD har gjort det utrolig enkelt å få superlyd fra TV-en din. Når forsterkeren er koblet til TV-en, så kan du enkelt styre volumet fra den eksisterende fjernkontrollen. C338 slår seg til og med automatisk på fra standby når du slår på TV-en. Dette betyr at du får TV-lyd i superkvalitet hver eneste gang – uten anstrengelser og unødig strømbruk.

Du kan koble til både digitale og analoge musikkilder, inkludert platespiller, og kombinasjonen av den strømsterke 2 x 50 watts forsterkeren og de kraftige gulvhøyttalerne garanterer god hi-fi-lyd som kan fylle en stor stue med lyd.

Smart stemmestyring med Google Nest Mini
Med Google Nest Mini kan du enkelt styre anlegget og andre høyttalere i hjemmet ditt med stemmestyring. Du kan for eksempel styre volum og bytte til neste/forrige spor uten å måtte slippe det du har i hendene. Du kan også bruke stemmestyring til streamingtjenester som Spotify, slik at du raskt kan finne den spillelisten som passer humøret ditt i øyeblikket. Les mer om mulighetene med Google Assistant her.

Ønsker du å utvide musikksystemet til å spille i hele hjemmet ditt, som et multiromsystem, så kan du velge i et stort utvalg av smarte høyttalere som er laget for Google Chomecast-plattformen, fra f.eks. produsenter som Marshall eller B&O.

DALI OBERON 7 – tung gulvhøyttaler med god hi-fi-lyd og massevis av krefter
Gulvhøyttalerne OBERON 7 er OBERON-seriens toppmodell, og den kan uten problemer løse de fleste lydoppgaver, enten det er snakk om musikk eller hjemmekino. Med diskanten og de to kraftige 7” bass/mellomtone-elementene får du dyp bass som kan føles i mellomgulvet og et flott lydbilde som kan fylle hele stua. Fås i fire elegante finisher som kan gli elegant inn i interiøret ditt.

Les mer om Google Nest Mini
Les mer om NAD C338
Les mer om DALI OBERON 7

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.