HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

NAD C338 + DALI OPTICON 1 Musikkanlegg med streaming

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD C338 + DALI OPTICON 1 Musikkanlegg med streaming

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

C338 og OPTICON 1 er et unikt, fullblods hi-fi-stereosystem til både musikk og TV-lyd. Gå rett inn i fremtiden med utallige muligheter for både digitale og analoge musikkilder, inkludert trådløs musikkstreaming via Chromecast built-in.

NAD C338 / DALI OPTICON 1 – unikt og innredningssvennlig stereosystem med Chromecast built-in trådløs musikkstreaming, Bluetooth, fremragende lyd og smarte funksjoner for TV-lyd

  • Imponerende lyd og krefter til prisklassen
  • Trådløs musikkstreaming med Chromecast built-in for audio, inkl. musikkvalg og lydkontroll fra hele hjemmet
  • Fleksible tilkoblinger for både digitale og analoge musikkilder, inkl. platespiller (MM)
  • Innebygget Bluetooth-funksjon for trådløs avspilling fra smarttelefon m.m.
  • Styring av TV-lyd fra eksisterende TV-fjernkontroll samt automatisk påslåing

C338 og OPTICON 1 er stereoanlegget for deg som elsker trådløse muligheter og ekte hi-fi-lyd. Med innebygget trådløs musikk via Chromecast og Bluetooth kan du streame nesten alt rett fra smarttelefonen, inkludert musikktjenester og nettradio. Du kan også bruke den samme smarttelefonen til å styre både musikkvalg og volumkontroll, uansett hvor du befinner deg i hjemmet.

OBS: C338 kan opleves i Hi-Fi Klubbens butikker nå, men avventer den endelige Chromecast-sertifisering fra Google. Den vil kunne kjøpes umiddelbart deretter. 

Du kan koble til både digitale og analoge musikkilder, inkludert platespiller, og kombinasjonen av NAD og DALI har i flere tiår vært synonymt med lyd i toppklasse. Alt sammen kommer i stilig og kompakt design og med 2 x 50 strømsterke NAD-watt til å pumpe godlyden ut i stua. Dette er fremtidens stereo!

Genialt til TV-lyd
NAD har gjort det utrolig enkelt å få superlyd fra TV-en din. Ikke bare kan du koble TV-lyden digitalt på den optiske inngangen – du kan også styre volumet fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din! Du trenger bare å en gang for alle "fortelle" forsterkeren hvilket merke TV-en din er, så går alt automatisk derfra.

C338 kan også slå seg på helt automatisk fra standby når du slår på TV-en. Dette betyr at du får TV-lyd i superkvalitet hver eneste gang – uten bryderier, uten ekstra fjernkontroller og uten at du trenger å bekymre deg over neste strømregning.

DALI OPTICON 1 – superkompakt høyttaler med overbevisende hi-fi-kvaliteter
OPTICON 1 er OPTICON-seriens minstebror. En superkompakt, sprudlende kvalitetsbombe med massevis av innebygde i hi-fi kvaliteter. Heng den på veggen med det inkluderte veggfestet, og forbered deg på å bli positivt overrasket. Fås med finish i sort ask, matt hvit eller valnøtt.

Les mer om NAD C338
Les mer om DALI OPTICON 1

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.