HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

NAD C368 + B&W 706 S2 Musikkanlegg med Bluetooth

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD C368 + B&W 706 S2 Musikkanlegg med Bluetooth

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

C368 + 706 S2 er et kompakt anlegg med musikk og TV-lyd i seriøs hi-fi-kvalitet og innredningsvennlige høyttalere i en eksklusiv møbelfinish. 2 x 80 watt, Bluetooth og mulighet for moduloppgradering med HDMI, Bluesound m.m.

NAD C368 + B&W 706 S2 – kompakt anlegg med imponerende hi-fi-lyd, eksklusiv høyttalerfinish og Bluetooth

  • Imponerende fyldig og dynamisk lyd
  • Eksklusivt høyttalerdesign og lakkfinish
  • Styring av TV-lyd fra eksisterende TV-fjernkontroll og automatisk av/på
  • Innebygget Bluetooth til trådløs musikk fra smarttelefoner m.m.
  • Fleksible tilkoblinger til både digitale og analoge musikkilder, inkludert platespiller (MM) 

NAD C368 + B&W 706 S2 er et fullblods hi-fi-anlegg til både musikk og TV-lyd. C368 gir deg lyd i hele rommet med 2 x 80 strømsterke NAD-watt og kan bygges ut med både HDMI og Bluesound multiromsmoduler. De avanserte 706 S2-høyttalerne er en fryd for både øyne og ører med lyd i seriøs hi-fi-kvalitet og en eksklusiv møbelfinish.

Overlegne tilkoblingsmuligheter og enkel styring – også til TV-en
C368 er full av muligheter til å spille musikk på akkurat den måten du ønsker. Den har alle vanlige digitale (coaxial, optisk) og analoge tilkoblinger, inkludert pladespiller- (MM) og høykvalitets hodetelefonutgang. Du kan også streame musikk fra smarttelefonen eller nettbrettet med den innebygde Bluetooth-funksjonen.

NAD har gjort det enkelt å få superlyd fra TV-en din. Ikke bare kan du koble TV-lyden digitalt med den optiske inngangen – du kan også styre volumet fra den eksisterende TV-fjernkontrollen. Når du først har valgt det aktuelle TV-merket på forsterkeren går alt helt automatisk.

C368 starter helt automatisk fra standby når du slår på TV-en. Dette betyr at du får TV-lyd i superkvalitet hver eneste gang – uten ekstra arbeid, uten ekstra fjernkontroller. C368 har også to plasser til NADs geniale MDC-oppgraderingsmoduler. Hva sier du for eksempel til å få wi-fi og markedets mest velspillende, trådløse, multiroms musikksystem bygget inn i forsterkeren? Like lett som å si "Bluesound"!

B&W 706 S2 – eksklusiv allround-kompakthøyttaler med overbevisende hi-fi-lyd
Med 706 S2 får du fyldig og dynamisk lyd til både stereo og surround. 6,5" Continuum bass/mellomtone-elementet gir lav forvrengning helt ned til de dype frekvensene, og Carbon Dome-elementet spiller detaljert diskant helt opp til hele 47 kHz. 706 S2 er laget i eksklusiv kvalitet med en elegant lakkfinish som glir naturlig inn i et stilrent hjem. Du kan fint få plass til den i en hylle, men den tar seg også bra ut på et stativ.

Les mer om NAD C368

Les mer om B&W 706 S2

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.