HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

NAD C368 + DALI OPTICON 2 Musikkanlegg med streaming

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD C368 + DALI OPTICON 2 Musikkanlegg med streaming

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

C368 og OPTICON 2 er et fullblods hi-fi-stereosystem til både musikk og TV-lyd. 2 x 80 strømsterke NAD-watt får musikken ut i rommet, og du kan oppgradere med HDMI, Bluesound multirom m.m. De kompakte DALI-høyttalerne setter prikken over i-en.

NAD C368 / DALI OPTICON 2 – seriøst hi-fi-stereosystem med 2 x 80 solide watt, fremragende lyd, massevis av muligheter og perfekte funksjoner til TV-bruk

  • Enestående lyd og fleksible tilkoblingsmuligheter for både digitale og analoge musikkilder, inkludert platespiller (MM)
  • Styring av TV-lyd med eksisterende TV-fjernkontroll, samt automatisk av/på
  • Innebygget Bluetooth-funksjon for trådløs avspilling fra smarttelefoner m.m.
  • Wi-fi/Bluesound-musikkstreaming, USB, HDMI-tilkobling og ytterligere analoge innganger med MDC-moduler (ekstrautstyr)
  • Svært gode kompakthøyttalere

C368 og OPTICON 2 er et fullblods hi-fi-stereosystem til både musikk og TV-lyd. 2 x 80 strømsterke NAD-watt får musikken ut i rommet, og du kan oppgradere med HDMI, Bluesound multirom m.m. De kompakte DALI-høyttalerne er en fryd for både øyet og øret med sine avanserte teknologier og sin lekre finish.

Overlegne tilkoblinger og enkel betjening – også til TV-en
C368 kommer med de med de vanlige digitale lydtilkoblingene (coaxial, optisk), analoge innganger, inkludert platespiller (MM) samt høykvalitets hodetelefonutgang. Den innebygde Bluetooth-funksjonen gir deg trådløs musikkstreaming rett fra f.eks. smarttelefon eller nettbrett.

NAD har også gjort det enkelt å få superlyd fra TV-en din. Ikke bare kan du koble TV-lyden digitalt til den optisk inngangen – du kan også styre volumet fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din! Du trenger bare å én gang for alle "fortelle" forsterkeren din hvilket merke TV-en er, så går alt automatisk etterpå.

C368 kan også slå seg på automatisk fra standby når du slår på TV-en. Dette betyr at du får TV-lyd i superkvalitet hver eneste gang – uten ekstra bryderier, uten ekstra fjernkontroller, og uten at du trenger å bekymre deg for neste strømregning. C368 har også to plasser til NADs geniale MDC-oppgraderingsmoduler. Hva sier du for eksempel å få wi-fi og markedets lydmessig ledende multiromssystem bygget inn i forsterkeren? Like enkelt som å si "Bluesound"!

DALI OPTICON 2 – allround-kompakthøyttaler med overbevisende hi-fi-kvaliteter
OPTICON 2 er en solid kompakthøyttaler som er laget for å yte sitt optimale når den er plassert på et stativ eller i en hylle. 6,5" bass/mellomtone-element med DALIs unike SMC-magnetsystem og seriøs kvalitet helt ned til minste detalj gir en svært ren, dynamisk og detaljert musikkgjengivelse som er en vesentlig større og dyrere høyttaler verdig. OPTICON 2 fås med finish i sort ask, matt hvit eller valnøtt.

Les mer om NAD C368 
Les mer om DALI OPTICON 2

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.