HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

BYTT TIL NYTT - spar 10 % >>

NAD M22.2 x 2 Effektforsterker

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD M22.2 x 2 Effektforsterker

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

M22.2 x 2 er et massivt effektforsterkersett som leverer svimlende 2 x 900 watt i suveren high-end-kvalitet. Det gir overlegen lyd og nesten utømmelige krefter med selv de mest krevende høyttalere. En helt unik opplevelse!

NAD M22.2 x 2 – 2 x 900 watt high-end effektforsterkersett med lyd, krefter og design i absolutt verdensklasse

  • Massive 2 x 900 watt i 8 ohm
  • Enestående ren og detaljert lyd
  • Kan enkelt drive nesten ethvert høyttalersystem
  • Eksklusivt og solid design med heftig finish i aluminium
  • Både balansert og ubalansert tilkobling (XLR/RCA) 

M22.2 x 2 er et high-end forsterkersett som består av to stk. brokoblede M22.2 effekttrinn. Du får utrolige 2 x 900 watt i 8 ohm, enestående ren lyd og nesten utømmelige krefter. Alt sammen med et minimalt strømforbruk som skyldes NADs raffinerte bruk av Klasse D-teknologi.

Med 2 x 900 watt i kompromissløs high-end-kvalitet har du effekt nok til å drive et hvilket som helst høyttalersystem til den ytterste grense og med total kontroll. Du får både ubalanserte og balanserte innganger (RCA/XLR), slik at du kan kombinere settet med enhver høykvalitets forforsterker på markedet. Den opplagte partneren er naturligvis NADs egen M12, som matcher det utrolig flotte designet og den eksklusive finishen i tung, massiv aluminium.

Bare sjekk hva du må betale for en like god løsning fra andre produsenter (hvis du kan finne en). Da vil du forstå at NAD virkelig har gjort en genistrek som bringer den fullstendig kompromissløse lydkvaliteten innenfor rekkevidde av vanlige musikkelskere.

Les mer om NAD M22.2

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.