HiFi Klubben

Hopp til innhold

Pro-Ject Juke Box E + DALI ZENSOR PICO Musikkanlegg med Bluetooth

Spar 1 000,- Pro-Ject Juke Box E + DALI ZENSOR PICO Musikkanlegg med Bluetooth

Pro-Ject Juke Box E + DALI ZENSOR PICO er et kompakt og stipendvennlig anlegg med platespiller, trådløs musikk via Bluetooth og tilkoblinger til f.eks. PC/Mac. God og lettvinn lyd til et rom eller en hybel – trenger bare tilkobling av høyttalere.

{{bundle.lowestPrice}} /system
Normalpris 0
for å handle denne varen til medlemspris

Høydepunkter Pro-Ject Juke Box E + DALI ZENSOR PICO – kompakt og stipendvennlig anlegg med platespiller, Bluetooth og enkelt oppsett

Pro-Ject Juke Box E + DALI ZENSOR PICO er et smart og kompakt anlegg for deg som vil ha lettvinn vinyllyd uten å bruke alle sparepengene. Her får du massevis av praktiske avspillingsmuligheter som Bluetooth og samtidig god hi-fi-lyd til små rom som for eksempel et rom i et kollektiv.

Mange platespillere krever både separat anlegg og RIAA-forsterker for å kunne spille på høyttalerne dine. Kanskje trenger du til og med en Bluetooth-adapter hvis du også vil kunne spille trådløst. I dette anlegget får du alt sammen bygget inn, slik at du bare trenger å koble til høyttalere og strøm for å komme i gang.

ZENSOR PICO-høyttalerne er perfekte hvis du vil ha hi-fi-lyd i superkompakt størrelse. Det innebyggde anlegget i Juke Box E gir deg imidlertid frie tøyler hvis du skulle foretrekke et annet par med kompakthøyttalere i stedet.

Juke Box E har tre analoge innganger på baksiden. Da kan du enkelt koble til en musikkstreamer eller PC med en jack-kabel. Du kan også få lyd på anlegget fra en TV med hodetelefonutgang. Hvis TV-en din bare har optisk utgang, så kan du eventuelt koble den optiske kabelen gjennom en DAC (ekstrautstyr) for å gjøre signalet analogt.

Juke Box E kommer ferdig justert og klar til bruk med Ortofon OM5e pickup montert. Det følger dessuten med et støvdeksel, slik at du ivaretar både platene dine og pickupen.

Les mer om Pro-Ject Juke Box E

Les mer om DALI ZENSOR PICO

OBS: Høyttalerkabel kjøpes separat.

Book en demo

I HiFi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her