HiFi Klubben

Hopp til innhold
Demotorget Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Spar 20% på Argon

12 måneder gebyr- og rentefri betalingsutsettelse

Sonos CONNECT:AMP + DALI OBERON 1 Musikkanlegg med streaming

{{bundle.price}} /system
Sonos CONNECT:AMP + DALI OBERON 1 Musikkanlegg med streaming

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Sonos CONNECT:AMP + DALI OBERON 1 er et minianlegg som passer perfekt i bokhylla. Her får du alle trådløse streamingmuligheter du trenger, brukervennlig app-styring fra smarttelefon eller nettbrett og god stereolyd fra de kompakte hi-fi-høyttalerne.

Sonos CONNECT:AMP + DALI OBERON 1 – toppmoderne minianlegg til streaming og trådløs hi-fi-lyd i stereo

  • Alt du trenger for å spille all verdens musikk fra streamingtjenester, nettradio eller din egen samling
  • Styres elegant og trådløst fra smarttelefonen eller nettbrettet (iOS/Android)
  • Innebygget forsterker og separate høyttalere gir god lyd i ekte stereo
  • Kan bygges ut og gi enkel trådløs musikk i hele hjemmet ditt
  • Kompakt og komplett stereoanlegg – perfekt til hylla

CONNECT:AMP + DALI OBERON 1 er en kjøreklar musikkløsning som gir deg lydkvaliteten fra et superkompakt hi-fi-anlegg pluss alle de smarte, nye, trådløse streaming-mulighetene. Du kan streame uendelige mengder musikk fra de fleste av markedets streamingtjenester, som for eksempel Spotify, TIDAL, Apple Music og Deezer.

Du kan også lytte til titusenvis av radiokanaler på Internett og spille av hele ditt eget musikkbibliotek fra PC-en eller rett fra smarttelefon/nettbrett – alt sammen i herlig stereolyd som spiller trådløse streaminghøyttalere rett i skammekroken.

CONNECT:AMP har innebygget stereoforsterker, slik at du bare trenger å koble til de to høyttalerne for å få et komplett og kjøreklart stereoanlegg. Du styrer hele stasen trådløst fra smarttelefonen/nettbrettet med den smarte og brukervennlige Sonos-appen (iOS/Android).

DALI OBERON 1 – små høyttalere til store musikkopplevelser
OBERON 1 er en superkompakt hi-fi-høyttaler som leverer en imponerende lydkvalitet når du kobler den til et godt anlegg som CONNECT:AMP. DALI har klart å bygge inn en rekke avanserte tekniske løsninger fra de dyrere høyttalerseriene deres i OBERON, så her får du god lyd for hver eneste krone.

Du kan henge OBERON 1 på veggen med det innebygde ”nøkkelhull”-festet, sette den i hylla eller plassere den på et stativ. Uansett får du en overbevisende åpen og dynamisk lyd i ekte hi-fi-stereo som fint kan fylle en vanlig stue. Her får du en autentisk musikkopplevelse som langt overgår det du kan få fra en lydplanke eller små, trådløse høyttalere. Dette er ekte vare – og du får gratis gåsehud med på kjøpet!

DALI OBERON 1 fås i sort, hvit, lys eik og mørk valnøtt.

OBS: Høyttalerkabel kjøpes separat.

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her